marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Joe Manganiello se antreneaza intens pentru Magic Mike XXL. Actorul vrea sa isi mareasca si mai mult muschii pentru continuarea comediei cu stripperi

Joe Manganiello lucreaza intens in sala de forta pentru a fi in forma cand incep filmarile la Magic Mike XXL. Actorul isi va relua rolul stripperului Big Dick Richie.

Joe Manganiello se antreneaza intens pentru Magic Mike XXL. Actorul vrea sa isi mareasca si mai mult muschii pentru continuarea comediei cu stripperi


Atunci cand a obtinut rolul din comedia "Magic Mike", pana si regizorul Steven Soderbergh s-a declarat uimit de calitatile sale fizice, poreclindu-l "walking CGI", pentru ca muschii sai pareau ireali.

Saptamana aceasta, actorul a postat pe contul sau de Twitter o poza cu el din timpul antrenamentelor, notand ca se pregateste pentru "Magic Mike XXL". Manganiello este considerat unul dintre cei mai sexy si bine facuti actori de la Hollywood, dar acum, pare decis sa ii intreaca pe Mark Wahlberg sau Dwayne Johnson si sa isi adjudece statutul de cel mai musculos star de la Hollywood.

 

Manganiello a fost declarat in 2014 drept "Cel mai ravnit burlac". Intre timp, starul a inceput o relatie pasionala cu frumoasa Sofia Vergara, iar cei doi par foarte indragostiti.

 

 

Acesta si-a lansat si un ghid de fitness, "Evolution", in care descrie cum s-a pregatit pentru Magic Mike, film in care trebuia sa arate "perfect, cu abdomenul lucrat si pline de patratele". Acesta a tinut un regim strict, fara carbohidrati, combinat cu exercitii cardio si ridicare de greutati, in fiecare zi.


Filmarila la Magic Mike XXL au inceput deja, iar filmul, care are un scenariu scris de starul filmului, Channing Tatum, va fi "un road trip, cu o atmosfera mai relaxata fata de primul film", conform declaratiilor facute de Tatum.
 

 

Manganiello s-a declarat incantat de faptul ca revine pe platourile de filmare. "Este ca o mare reuniune, ma bucur ca vom lucra din nou impreuna. Toti suntem buni prieteni, unii ne cunoastem dinainte sa ne apucam de filmari" a spus Manganiello pentru Yahoo. Productia a inceput si anuntul a fost facut chiar de Steven Soderbergh, regizorul filmului original. Acum, Channing va reveni in rolul principal, dar se va ocupa si de scenariu. Regia ii apartine lui Greg Jacobs.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies