marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Maleficent: Angelina Jolie isi arata fortele malefice intr-un nou trailer, pe muzica talentatei Lana Del Rey

Maleficent, filmul care o aduce in prim plan pe Angelina Jolie, se bucura de o coloana sonora impresionanta. In noul trai;ler, actrita isi arata fortele malefice, pe muzica frumoasei Lana Del Rey.

Maleficent: Angelina Jolie isi arata fortele malefice intr-un nou trailer, pe muzica talentatei Lana Del Rey

In cel mai recent teaser al filmului care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul lunii mai, pe langa imaginile personajului interpretat de Angelina Jolie, este prezentata si varianta melodiei Once Upon a Dream, interpretata de Lana Del Rey, o adaptare a cantecului care a aparut in clasicul animat Disney, Sleeping Beauty (1959).

 

In timpul teaser-ului se aude un fragment al melodiei interpretata de Lana Del Rey, una dintre cele mai apreciate artiste din intreaga lume care a interpretat numeroase cantece pentru coloanele sonoare, precum The Great Gatsby. 

 

 

 

Angelina Jolie va juca rolul ursitoarei celei rele, iar noua versiune a filmului va pune accent pe evenimentele care au determinat-o pe ursitoare sa devina malefica si sa arunce un blestem asupra Aurorei (n.r. Frumoasa adormita), interpretata de Elle Fanning. Scenariul peliculei este semnat de Linda Woolverton iar Angelina Jolie va juca rolul vrajitoarei Maleficient.

 

In desenul animat clasic, lansat de studiourile Disney in 1959 si inspirat din povestea fratilor Grimm, Ursitoarea cea rea arunca un blestem asupra printesei Aurora, pentru ca aceasta sa se intepe cu un fus si sa moara inainte de apusul soarelui, in ziua in care va implini varsta de 16 ani. Insa cele trei ursitoare bune prezente la botezul Aurorei au reusit sa modifice acel blestem, astfel incat printesa sa nu moara, ci sa cada intr-un somn adanc, care sa dureze 100 de ani.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies