marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer spectaculos pentru Maleficent: Angelina Jolie este cea mai infricosatoare eroina negativa Disney

Angelina Jolie este infricosatoare in noul trailer pentru Maleficent. Fanii au ocazia sa vada mai multe imagini cu cea mai tare eroina negativa Disney, asa cum o promoveaza chiar producatorii.

Trailer spectaculos pentru Maleficent: Angelina Jolie este cea mai infricosatoare eroina negativa Disney

 

Maleficent se anunta unul dintre filmele senzatie din 2014. Cei mici dar si cei mari vor descoperi o cu totul noua adaptarea a basmului Frumoasa Adormita/Sleeping Beauty intr-o maniera spectaculoasa.


 

Angelina Jolie isi arata ochii galbeni si coarnele in noul trailer, in care apare si Elle Fanning in rolul Aurorei. Filmu, cu un buget de 170 de milioane de dolari, beneficiaza de niste cadre absolute si efecte speciale care iti taie respiratia.

 

 

A fost Maleficent doar o vrajitoarea rea sau doar o creatura neinteleasa a padurilor, tradata si care acum se razbuna?

 

 

 

 

Angelina Jolie va juca rolul ursitoarei celei rele, iar noua versiune a filmului va pune accent pe evenimentele care au determinat-o pe ursitoare sa devina malefica si sa arunce un blestem asupra Aurorei (n.r. Frumoasa adormita), interpretata de Elle Fanning. Scenariul peliculei este semnat de Linda Woolverton iar Angelina Jolie va juca rolul vrajitoarei Maleficient.

 

 

In desenul animat clasic, lansat de studiourile Disney in 1959 si inspirat din povestea fratilor Grimm, Ursitoarea cea rea arunca un blestem asupra printesei Aurora, pentru ca aceasta sa se intepe cu un fus si sa moara inainte de apusul soarelui, in ziua in care va implini varsta de 16 ani. Insa cele trei ursitoare bune prezente la botezul Aurorei au reusit sa modifice acel blestem, astfel incat printesa sa nu moara, ci sa cada intr-un somn adanc, care sa dureze 100 de ani.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies