marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Man of Steel: producatorii au anuntat deja o continuare la noua productie cu Superman. 20 de lucruri pe care trebuie sa le stii despre cel mai mare film al anului

Chiar daca mai sunt cateva zile pana la lansarea din SUA, studiourile Warner Bros. se gandesc deja la continuarea filmului Man of Steel, convinsi fiind de succesul pe care il va avea productia.

Man of Steel: producatorii au anuntat deja o continuare la noua productie cu Superman. 20 de lucruri pe care trebuie sa le stii despre cel mai mare film al anului

 

 

Potrivit presei din SUA, echipa condusa de Snyder si scenaristul David Goyer sunt deja pregatiti pentru realizarea unei continuari. Insa, Christopher Nolan nu va mai face parte din formula initiala, cea care a lucrat la Man of Steel si care se lansa in aceasta saptamana in SUA.

 

Previziunile puternice in ceea ce priveste cifrele pe care le va realiza in box-office i-au determinat pe cei de la Warner Bros. sa se gandeasca deja la o continuarea pentru povestea lui Superman, chiar daca filmele lor care se bazeaza pe benzile desenate DC sunt mai putin profitabile decat cele ale celor de la Marvel. The Avengers si Iron Man 3 au generat profituri mai mari cu 47% decat cele ale productiilor de la Warner Bros.

 

Man of  Steel se anunta a fi un adevarat succes in box-office, iar producatorii spera sa atinga pragul de 1 miliard de dolari. Primele recenzii au aparut si sunt in mare parte favorabile. Cei care nu au fost cuceriti de noul Superman considera totusi ca filmul poate lansa cu succes o noua franciza la Hollywood.


Man Of Steel va ajunge in cinematografele din Romania pe 21 iunie 2013. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tanar jurnalist care se simte singuratic din cauza puterilor sale extraordinare. Transportat pe Pamant cu ani un urma de pe o planeta extraterestra superioara Krypton, Clark se lupta sa raspunda la intrebarea suprema <Cine sunt eu?> Crescut de parintii adoptivi Martha (Diane Lane) si Jonathan Kent (Kevin Costner) Clark descopera ca puterile sale speciale il fac sa ia decizii dificile. Clark trebuie sa ajunga eroul cunoscut drept Superman nu doar pentru a straluci ca ultima speranta a omenirii, ci si pentru a-i proteja pe cei dragi.


Pentru fanii lui Superman, dar nu numai, digitalspy.co.uk a pregatit un top al lucrurilor mai putin cunoscute despre realizarea filmului Man of Steel.


20 de lucruri pe care trebuie sa le stii despre Man of Steel

 

1. Inainte ca Zack Snyder sa fie angajat pentru a regiza filmul, Darren Aronofsky, Duncan Jones, Ben Affleck, Tony Scott, Matt Reeves si Jonathan Liebesman au fost in cursa pentru acest post.

 


 

 

 

2. Primele idei despre Man fo Steel au aparut in timp ce David Goyer si Christopher Nolan scriau scenariul pentru The Dark Knight Rises. Goyer i-a spus ideea lui Nolan si, impreuna, au prezentat-o celor de la Warner Bros.

 

 

 

 

3. Matthew Goode, Armie Hammer, Matt Bomer si Joe Manganiello au fost pe lista pentru rolul lui Clark Kent inainte ca Henry Cavill sa fie ales.

 

 

 

 

4. Henry Cavill s-a antrenat cu Mark Twight (300) pentru a fi in forma. Cavill a adaugat aproape 7 kg de masa musculara dupa ce a mancat cate 5000 de calorii pe zi.

 

 

 

 

5. Julia Ormond a fost alesa la inceput pentru a juca rolul Larei, mama lui Superman, insa a fost inlocuita cu Ayelet Zurer dupa ce a renuntat la proiect.

 

 

 

 

6. Man of Steel este primul film din franciza care nu contine cuvantul "Superman" in titlu

 

 

 

 

7. Fiecare design pentru noul costum al lui Superman a pastrat lenjeria rosie, insa Snyder a hotarat sa se renunte la ea.

 

 

 

 

8. Man of Steel este primul film din seria Superman fara Jimmy Olsen si al treilea fara Lex Luthor.

 

 

 

 

9. Amy Adams a aparuut intr-un episod din Smallville, unde a interpretat rolul unei fete care distrugea grasimea umana.

 

 

 

 

10. Ambii tati ai lui Superman, Jor-El (Russell Crowe) si Jonathan Kent (Kevin Costner), au jucat in Robin Hood.

 

 

 

 

11. Discursul lui Jonathan Kent din teaser trailer este scris de Geoff John, autorul benzilor desenate Superman: Secret Origin, iar cel a lui Jor El ii apartine lui Grant Morrison, autorul All Star Superman.

 

 

 

 

12. Realizatorii filmului au dezvoltat peste 300 de cuvinte si fraze in kryptonita pentru a fi gravate pe intreaga planeta. In kryptonita accentul se pune pe obiecte astfel ca "eu vreau o portocala" se transforma in "portocala eu vreau".

 

 

 

 

13. Turnurile Willis Tower, din Chicago au avut un etaj intreg transformat pentru Daily Planet.

 

 

 

 

 

14. The Black Zero, o structura trepied uriasa care a fost construita pentru a adaposti refugiatii, este folosita pentru a-i catapulta pe Zod si pe insurgentii sai in Phantom Zone.

 

 

 

15. Barca pe care a fost reperat pentru prima data Clark Kent este un vas adevarat pe care se lucreaza, numit Debbie Sue. Scenele au fost filmate in Vancouver Island.

 

 

 

 

16. Plano, Illinois, dublura pentru zona de unde provine Clark. "Plano ne-a primit cu bratele deschise.  A fost o comunitate calda, primitoare", a declarat Snyder.

 

 

 

 

17. Personificarea lui Superman in Fortress of Solitude (Cetatea Singuratatii) apare pe o nava spatiala kryptoniana incorporata in Cercul Arctic. Acesta a fost trimis ca o nava de cercetare cu mii de ani in urma.

 

 

 

 

18. Departamentul de Aparare (DOD) a furnizat 300 de soldati care au lucrat ca figuranti.

 

 

 

 

19. Compozitorul Hans Zimmer a folosit o pedala de otel la chitara pe coloana sonora si tobe. Pharrell Williams a fost prezent in "orchestra tambur" a lui Zimmer.

 

 

 

 

20. Turnul LexCorp a avut o aparitie scurta in Man of Steel, la fel ca si logo-ul sau.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies