marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Maniac: filmul in care Elijah Wood scalpeaza femei a fost interzis in Noua Zeelanda, scenele violente in care apare starul din Stapanul Inelelor

Noul film al lui Elijah Wood a fost interzis in Noua Zeelanda, fiind considerat "daunator pentru binele public", scriu cei de la Hollywood Reporter.

Maniac: filmul in care Elijah Wood scalpeaza femei a fost interzis in Noua Zeelanda, scenele violente in care apare starul din Stapanul Inelelor

 

Maniac, productia regizata de Franck Khalfoun si in care fostul star din Lord of the Rings are un rol principal, a avut parte de o primire ostila in Noua Zeelanda, fiind interzis de la distributia publica de catre cenzori. 

 

 

Filmul a fost caracterizat ca fiind "daunator pentru binele public" si astfel nu poate fi vizionat in cinematografe si nici distribuit pe DVD-uri, chiar daca poate fi proiectat la festivalurile de film si in timpul cursurilor de film.

 

 

Maniac care o grafica foarte violenta, fiind realizat din viziunea unui criminal psihopat care taie capul victimelor, personaj interpretat de Elijah Wood. Cu toate ca a fost interzis de la vizionare publica, Maniac va fi proiectat de la Festivalul de Film din Noua Zeelanda care a inceput ieri. 

 

 

Ant Timpson, unul dintre oficialii festivalului, a declarat pentru The Hollywood Reporter ca: "natura violenta a filmului amestecata cu comportamentul psihopatic al personajului interpretat de Elijah Wood este mai mult decat ingrijoratoare; are potential periculos daca ajunge pe mainile unei persoane gresite".

 

 

De cealalta parte, Neil Foley, unul dintre cei care se ocupa de distribuirea filmelor in Noua Zeelanda, a explicat: "Interzicerea filmului in afara festivalurilor este o insulta adusa inteligentei populatiei adulte din Noua Zeelanda si, in plus, incurajeaza pirateria".

 

 

Maniac reprezinta remake-ul clasicului din 1980 a lui William Lustig, fiind regizat de Franck Khalfoun si produs de Thomas Langmann, cel care s-a ocupat si de productia premiata la Oscar, The Artist.  Maniac a avut premiera mondiala la editia de anul trecut a Festivalului de Film de la Cannes, fiind lansat in SUA luna trecuta.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies