marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Manu Bennett, starul din The Hobbit si serialul Spartacus vine in Romania, la East European Comic-Con: Kevin Sorbo si-a anulat vizita

O veste buna si una rea pentru cei care vor sa se duca anul acesta la East European Comic-Con. Vestea proasa este ca actorul Kevin Sorbor, cunoscut din serialul Hercules, si-a anulat vizita in Romania. In schimb, va fi prezent la Manu Bennett, cunoscut din serialul Spartacus si seria filmelor The Hobbit.

Manu Bennett, starul din The Hobbit si serialul Spartacus vine in Romania, la East European Comic-Con: Kevin Sorbo si-a anulat vizita

Manu Bennett va fi prezent in luna mai, la Romexpo, unde are loc editia din acest an a  European Comic-cCon. Din pacate, Kevin Sorbo si-a anulat participarea, spre dezamagirea fanilor din Romania. Evenimentul are loc in acest an in perioada 8-10 mai, la Romexpo din Bucuresti.

Actorul de origine neozeelandeza Manu Bennett este cunoscut pentru rolul gladiatorului Crixus din serialul de succes "Spartacus", dar si pentru personajul Azog, liderul orcilor din seria "Hobbitul". Cel mai recent, fanii l-au putut vedea in serialul "Arrow" unde il interpreteaza pe personajul Slade Willson (Deathstroke)
 
 

 

Kevin Sorbo nu mai poate lua parte la eveniment din cauza unor filmari care au aparut in perioada in care trebuia sa participe la East European Comic Con, conform unui comunicat oficial oferit de organizatori.  Actorul a declarat ca si-ar fi dorit foarte mult sa isi cunoasca fanii din Romania si a promis ca va face tot posibilul pentru a veni la editia din 2016 a East European Comic Con, avand in acest sens tot sprijinul organizatorilor.


In zilele urmatoare se vor anunta si alte nume importante din lumea fascinanta a filmelor si serialelor care se vor alatura lui Manu Bennett si Kristian Nairn (interpretul lui Hodor din "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones").

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies