marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Margot Robbie, adevărata „Barbie“, păpușa perfectă de la Hollywood

Una dintre cele mai frumoase blonde de la Hollywood îi dă viață celei mai iubite păpuși din lume.

Margot Robbie, adevărata Barbie , păpușa perfectă de la Hollywood
Actrița australiană Margot Robbie, care va împlini curând vârsta de 32 de ani, este atât de frumoasă, încât nu ne miră faptul că a luat castingul pentru „Barbie“, păpușa perfectă. Ea însăși este o păpușă vie, cu dimensiuni de invidiat și cu un chip perfect, cu trăsături ideale – grație originilor sale scoțiene și nemțești.
 
Culmea este că nu ea a fost, inițial, în cărți pentru acest rol, prima candidată fiind Amy Schumer, care a renunțat la proiect din cauza unor neconcordanțe de viziune cu producătorii.

 


Filmul prezintă povestea unei păpuși care trăiește în Barbieland, loc pe care este forțată să-l părăsească din cauza unor așa-zise imperfecțiuni. Barbie pornește, astfel, într-o aventură în lumea reală, în urma căreia descoperă că imperfecțiunile țin de interior, nu de exterior.

 
Metaforele sunt exploatate de regizoarea de Greta Gerwig, recunoscută pentru filme precum „Lady Bird“ sau „Frances Ha“, în contrapartidă cu Noah Baumbach.
 
„Sunt încântată să atac acest rol. Când aud Barbie, oamenii cred că știu deja la ce să se aștepte, apoi aud că filmul este regizat de Greta Gerwig și se mai gândesc…“, spune Margot Robbie într-un interviu acordat reputatei publicații „Vogue“.

 


Superba blondă a fost zărită pe platourile de filmare, având o garderobă foarte roz („și roz e lumea toată“), în timp ce partenerul său, Ryan Gosling, în rolul lui Ken, este foarte bronzat și cu părul blond platinat.


 
Din proiect mai fac parte actorii Will Ferrell, America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Michael Cera și Kate McKinnon - iar așteptările noastre sunt ridicate. Dar, deși se tot vorbește despre acest film încă din 2014, mai avem de așteptat un an ca să vedem rezultatul. Pelicula „Barbie“ este produsă de Warner Bros. Pictures și va avea premiera pe 21 iulie 2023. 
 
FOTO: Instagram

Galerie foto


Modifică setările cookies