marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Margot Robbie, salvata de Alexander Skarsgard, de la un accident vestimentar la premiera filmului "The Legend of Tarzan". Cum i-a refuzat pe producatori dupa ce i-au cerut sa slabeasca

Filmul "The Legend of Tarzan/Legenda lui Tarzan" a avut premiera de gala in Londra. Vedete filmului, Alexander Skarsgard si Margot Robbie, alaturi de christoph Waltz si Djimon Hounsou au fost fost prezente pe covorul rosu.

Margot Robbie, salvata de Alexander Skarsgard, de la un accident vestimentar la premiera filmului The Legend of Tarzan . Cum i-a refuzat pe producatori dupa ce i-au cerut sa slabeasca

Margot Robbie si Alexander Skarsgard au atras toate privirle pe covorul rosu. Cel mai "fierbinte" cuplu al momentului de pe marile ecrane au furat atentia. Margot Robbie a impresionat intr-o rochie nude, cu model si crapaturi late, in timp ce Skarsgard a aratat elegant si impecabil intr-un costum bleumarin inchis.


Insa, la un moment dat, in timp ce faceau poze pe covorul rosu, Margot Robbie a suferit un mic accident vestimentar, dupa ce fermoarul rochiei s-a desfacut. Ca un adevarat gentleman, Alexander Skarsgard a ajutat-o si i l-a ridicat la spate, inainte ca actrita sa pateasca ceva stanjenitor.


Alaturi de starurile filmului a fost si modelul Alexa Chung, iubita lui Alexander Skarsgard. Partenera actorului de 39 de ani a stat retrasa, insa la finalul evenimentului a fost pozata de papparazzi plecand cu el, in taxi. Cei doi au o relatie de aproape doi ani.

 

Alexa Chung


In aceasta perioada actrita Margot Robbie a dezvaluit si faptul ca producatorii de la Hollywood i-au cerut acesteia sa slabeasca pentru rolul lui Jane din "The Legend of Tarzan", insa aceasta a declarat ca i-a refuzat politicos si i-a convins ca o femeie din secolul XIX nu avea silueta femeilor de azi.


"Actiunea are loc in secolul XIX, asa ca daca Jane avea putine kilograme in plus pe ea, probabil ca este un lucru bun. Nu voi arata slaba doar de dragul de a fi slaba. Plus ca, pe timpul filmarilor, a fost prima data cand am locuit mai mult in Londra si am vrut sa incerc toate pub-urile" a declarat Margot Robbie in presa britanica.


"Legenda lui Tarzan" intra in cinematografele din Romania incepand cu 8 iulie.

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies