marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Margot Robbie, pictorial sub apa: actrita dezvaluie secretele care au ajutat-o sa obtina rolul din The Wolf of Wall Street

Frumoasa Margot Robbie a realizat unul dintre cele mai inedite pictoriale. Australianca a pozat sub apa pentru revista W, pe a carei coperta apare.

Margot Robbie, pictorial sub apa: actrita dezvaluie secretele care au ajutat-o sa obtina rolul din The Wolf of Wall Street

Actrita de 24 de ani este greu de recunoscut in pictorialul realizat pentru sectiunea speciala de arta si moda a revistei W.  A a fost fotografiata de artistul Bill Viola, sub apa.  Ideea sedintei foto este una cu totul speciala, iar Margot Robbie este "sirena". Unele poze sunt impresionante si unele dintre poze par tablouri. "M-am pregatit in cada pentru sedinta foto, am stat intinsa, intr-o stare de meditatie." a povestit actrita despre cum s-a antrenat.

 

 

 

 

Zilele trecute, actrita de 24 de ani a atras toate privirle la un eveniment monden. Alaturi de Kate Bosworth, aceasta a fost prezenta la gala Hug Boss Prize 2014. Imbracata intr-un costum negru, din sacou si pantaloni, cu un decolteu adanc, Robbie a aratat total diferit fata de imaginea ei obisnuita si a adoptat si o coafura moderna.

 

 

 

 


Margot Robbie a mai povestit si despre rolul care i-a adus faima, in The Wolf of Wall Street, dar si despre proba. "Nu stiam cat de sexy trebuie sa fiu. M-am dus imbracata normal, in blugi si cizme. Directorul de casting s-a uitat la mine si mi-a zis <<Du-te acum si cumpara cea mai stramta rochie si cele mai mari tocuri pe care le gasesti. Asa ca m-am dus, am cumparat o rochie stramta si niste tocuri uriase si am inceput sa citesc scenariul de fata cu Leonardo DiCaprio si Martin Scorsese".

Frumoasa blonda a recunoscut ca si-a mintit familia despre cat de mult apare goala in filmul lui Martin Scorsese. Actrita apare goala complet, dar si in cateva scene de sex cu totul bizare. "Nuditatea a fost de la inceput o problema pentru familia mea. A trebuit sa mint, le-am zis ca nu exista astfel de scene si orice ar citi, sa nu creada ce spun tabloidele. Apoi, mi-am dat seama ca vor dori sa vada si ei filmul si atunci ce le spun despre acele scene? Am nascocit o poveste si le-am zis ca au folosit CGI si au suprapus capul meu pe corpul altei persoane. Ei nu au nici o treaba cu tehnologia, asa ca m-au crezut imediat." conform Hollywood Reporter.

Pana la urma actrita a recunoscut ca ea este in acele scene: "Pana la urma am recunoscut, dar le-am zis intai sa citeasca cartea, apoi sa vada filmul. Sper sa nu fiu prin preajma, va fi stanjenitor." a mai povesti la Jimmy Kimmel in emisiune. Actrita declara pentru IndieWire ca "daca e sa faci scene nud, atunci nu exista un regizor mai bun ca Martin Scorsese pentru ca el nu exploateaza nuditatea si nu este niciodata gratuita in filmele sale. In acest caz, Naomi, personajul meu, isi exercita forta asupra Jordan prin sex, asta e arma ei si stie perfect cum s-o foloseasca. E moneda ei de schimb intr-o lume a milionarilor. Ea nu are nimic, trebuie sa ramana cumva in mediul asta. Sa nu credeti ca nu m-am gandit serios inainte sa accept. Traim in epoca internetului, va fi mereu un clip cu mine si scene in slow-motion cu mine dezbracata si asta imi afecteaza si familia. Deci am analizat foarte bine situatia inainte de a accepta."



Modifică setările cookies