marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Margot Robbie: cum arata actrita din The Wolf of Wall-Street la 17 ani, de ce a refuzat sa pozeze in Playboy si cum a ajuns pe lista celor mai populare staruri

Margot Robbie are o ascensiune fulminanta la Hollywood. Dupa ce a aparut in filmul lui Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, in care joaca rolul sotiei lui DiCaprio, australianca de 23 de ani a atras atentia tuturor cu frumusetea ei. Mai mult de atat, Robbie promite sa devina si o actrita buna tinand cont de interpretarea ei din film.

Margot Robbie: cum arata actrita din The Wolf of Wall-Street la 17 ani, de ce a refuzat sa pozeze in Playboy si cum a ajuns pe lista celor mai populare staruri

La 23 de ani, Margot Robbie are lumea si Hollywood-ul la picioare, dar si barbatii. Frumusetea ei naturala n-a trecut deloc neobservata in The Wolf of Wall Street, unde apare goala si are parte de scene incendiare cu Leonardo DiCaprio. Robbie a fost frumoasa inca din adolescenta, iar cei de la Daily Mail au publicat o serie de fotografii cu ea la 17 ani, in care arata impresionant. Vezi aici fotografiile cum Margot Robbie la 17 ani


Insa, actrita spune ca s-a gandit mult si ca a acceptat sa renunte la haine pentru ca stia ca Scorsese nu i-ar fi cerut nimic gratuit.


 

Frumoasa blonda a recunoscut ca si-a mintit familia despre cat de mult apare goala in filmul lui Martin Scorsese. Actrita apare goala complet, dar si in cateva scene de sex cu totul bizare. "Nuditatea a fost de la inceput o problema pentru familia mea. A trebuit sa mint, le-am zis ca nu exista astfel de scene si orice ar citi, sa nu creada ce spun tabloidele. Apoi, mi-am dat seama ca vor dori sa vada si ei filmul si atunci ce le spun despre acele scene? Am nascocit o poveste si le-am zis ca au folosit CGI si au suprapus capul meu pe corpul altei persoane. Ei nu au nici o treaba cu tehnologia, asa ca m-au crezut imediat." conform Hollywood Reporter.
 

 

Pana la urma actrita a recunoscut ca ea este in acele scene: "Pana la urma am recunoscut, dar le-am zis intai sa citeasca cartea, apoi sa vada filmul. Sper sa nu fiu prin preajma, va fi stanjenitor." a mai povesti la Jimmy Kimmel in emisiune. Actrita declara pentru IndieWire ca "daca e sa faci scene nud, atunci nu exista un regizor mai bun ca Martin Scorsese pentru ca el nu exploateaza nuditatea si nu este niciodata gratuita in filmele sale. In acest caz, Naomi, personajul meu, isi exercita forta asupra Jordan prin sex, asta e arma ei si stie perfect cum s-o foloseasca. E moneda ei de schimb intr-o lume a milionarilor. Ea nu are nimic, trebuie sa ramana cumva in mediul asta. Sa nu credeti ca nu m-am gandit serios inainte sa accept. Traim in epoca internetului, va fi mereu un clip cu mine si scene in slow-motion cu mine dezbracata si asta imi afecteaza si familia. Deci am analizat foarte bine situatia inainte de a accepta."
 

 

Pana si Hugh Hefner a fost impresionat de frumusetea ei si i-a propus sa pozeze in Playboy, insa Margot a refuzat motivand ca nu mai vrea sa fie vazuta asa de apropiati. "Mi-am pus familia la multe incercari, nu mai vreau sa fac asta." a fost reactia actritei la oferta lui Hugh Hefner.

Insa, Margot Robbie n-a ramas doar la statutul de femeie frumoasa, ci a primit atentie si din partea criticilor si a presei de specialitate. Apare si pe coperta Vanity Fair, care a realizat un pictorial special cu unii dintre cei mai impresionanti actori in acest sezon. Ea apare lange nume ca George Clooney, Julia Roberts, Idris Elba sau Jared Leto si incepe usor, usor sa isi croiasca un drum catre topul actorilor de prima mana.

 

 

 

Drama biografica The Wolf of Wall Street este o adaptare a cartii de memorii omonime a autorului Jordan Belfort. Distributia stralucitoare ii cuprinde pe Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Kyle Chandler, Jean Dujardin, Matthew McConaughey, Jon Favreau. Interpretat de DiCaprio, Belfort a fost unul dintre cei mai puternici oameni de pe Wall Street in timpul anilor ‘90, creand si conducand firma de Brokeraj Stratton Oakmont – probabil compania din care s-a inspirat filmul “Boiler Room”.

 

A castigat milioane de dolari pe luna, se droga cu cocaina, frecventa zeci de prostituate, pe langa casatoria cu minunata doamna Belfort (interpretata de Margot Robbie), ale carei farmece si crize de isterie le mentioneaza foarte des in carte. Arestat si condamnat de catre FBI sub acuzatii de spalare de bani si evaziune fiscala, Belfort a scris “The Wolf Of Wall Street” – rememorarea unei serii aparent infinite de evenimente din perioada de glorie, unde se intalnesc abuzul de droguri, vizitele in Elvetia pentru spalarea banilor, scene fierbinti cu prostituate si alte imprejurari cauzate de consumul de narcotice.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies