marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Margot Robbie, spectaculoasă pe covorul roz la premiera filmului Barbie de la Londra

Splendida actriță a purtat o rochie inspirată de vestimentația din 1960 a acestei păpuși celebre.

Margot Robbie, spectaculoasă pe covorul roz la premiera filmului Barbie de la Londra

articole relationate

Într-o lume care pare să-și fi pierdut oarecum culoarea, Barbie se pregătește să aducă un pic de roz. Dar nu orice roz - un roz atât de vibrant, intens și mult, încât a epuizat practic toate stocurile internaționale de vopsea fluorescentă roz din lume.
 
Mult așteptata producție „Barbie“ a avut premiera miercuri seară la cinematograful Cineworld din Londra. Margot Robbie și Ryan Gosling, protagoniștii lungmetrajului, au fost fotografiați împreună pe covorul roz (cum altfel, nu?). Sute de fani au stat la coadă de dimineață pentru a-i vedea în carne și oase pe cei care interpretează perechea de păpuși celebre Barbie and Ken.


 
Cum era de așteptat, Margot Robbie a avut o apariție memorabilă. Superba actriță a ales să poarte o rochie personalizată de Vivienne Westwood, inspirată de o păpușă Barbie din 1960. Asta în timp ce Ryan Gosling a îmbrăcat un costum în culori pastelate. 


Până și celebra roată London Eye s-a colorat în roz!


 

La premieră i-am putut vedea și pe America Ferrera, Dua Lipa, Emma Mackey, Emerald Fennell (pe care o știți și din serialul „Crown“, unde a fost Camilla Parker Bowles, actuala Regină a Angliei!), simpatica Nicola Coughlan (care joacă în serialul Netflix „Bridgerton“)  și Will Ferrell.
 
Margot Robbie spune că întreaga experiență de pe platourile de filmare a fost o întreagă aventură, iar Ryan Gosling a fost partenerul perfect.


 

 
Filmul „Barbie“, care în curând va rula și în cinematografele din țară, mai exact din 21 iulie, nu ar fi existat fără regizoarea Greta Gerwig. Atât Margot Robbie, cât și Ryan Gosling îi sunt recunoscători pentru modul în care ea a reușit să surprindă povestea unor personaje iconice.
 
FOTO: Profimedia

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies