marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Jay White e cea mai dură miză în S.W.A.T. Sub asediu

În lupta cu drogurile, numai cei mai antrenați agenți pot face diferența.

Michael Jay White e cea mai dură miză în S.W.A.T. Sub asediu
După ce un raid al agenților DEA și S.W.A.T. la un cartel de droguri se încheie într-un schimb de focuri, agentul SWAT Travis Hall capturează un prizonier misterios. Nu după mult timp de la raidul încheiat teribil, SWAT este asediat, val după val, de echipe de asalt care încearcă să-și recupereze prizonierul cunoscut doar ca „Scorpionul” (Michael Jay White), pentru tatuajul său aprins de pe spate. 
 
Echipa SWAT va avea de suferit hărțuirea constantă de către cei care urmăresc necontenit și violent misteriosul bărbat arestat, în încercarea de a recupera prizonierul. 


 
Atunci când Travis descoperă că prizonierul său este un agent dublu secret plasat în cadrul cartelului, depinde doar de el și de echipa sa de experți SWAT să păstreze „Scorpionul” și secretele sale de miliarde de dolari, în siguranță.
Michael Jay White este un as al artelor marțiale, pe care a început să le practice de la vârsta de 8 ani, și obișnuia să se antreneze cu Jean-Claude Van Damme. Pasionat de cultura asiatică, a învățat japoneză și mandarină.


 
Cât despre Adrianne Palicki, Ty Olsson și Chris Gauthier, ne amintim că au mai jucat împreună în „Supernatural“.
 
Filmul „ S.W.A.T.: Sub asediu“/„S.W.A.T.: Under Siege“ (2017) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de a 20:30 și, în reluare, de la 00:45.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies