marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Maria Magdalena și Pavel, apostolul lui Hristos, două filme biblice în Duminica Paștelui

Pro Cinema a pregătit pentru prima zi de Paște două pelicule speciale, cu actori mari, precum Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Chiwetel Ejiofora, James Faulkner, Jim Caviezel și Olivier Martinez.

Maria Magdalena și Pavel, apostolul lui Hristos, două filme biblice în Duminica Paștelui
Rooney Mara și Joaquin Phoenix sunt actorii principali din pelicula religioasă „Maria Magdalena“, difuzată de la ora 20:30, despre devenirea spirituală a celei mai controversate prezențe din Biblie.


 

Filmată în întregime în Italia, producția „Maria Magdalena“ a fost turnată în doar două luni, din octombrie până în decembrie 2016, producătorii alegând drept decor peisajul stâncos din Trapani, Sicilia, dar și ruinele din Matera și Gravina di Puglia, în timp ce piațetele din Milano și Roma au fost folosite drept fundal pentru scenele cu Isus. Totodată, pelicula a fost filmată folosind exclusiv lumina naturală.

Întâmplarea face ca între Rooney Mara și Joaquin Phoenix să se înfiripe o poveste de dragoste, chiar pe platourile de filmare.
 
De la ora 23:00, „Pavel, apostolul lui Hristos“/„Paul, Apostle of Christ“ (2018) este povestea epica a lui Pavel (James Faulkner), omul care, dintr-un persecutor al bisericii, a devenit cel mai puternic și mai important promotor al acesteia.


 

Luca (Jim Caviezel), prieten și medic, își riscă viața de fiecare dată când se aventurează în orașul Roma pentru a-l vizita pe Pavel, care este ținut captiv în cea mai întunecată celulă din închisoarea împăratului Nero. Înainte ca Pavel să fie condamnat la moarte, Luca vrea să scrie o altă carte, care detaliază nașterea a ceea ce va deveni cunoscut drept Biserica. Dar Nero este hotărât să scape Roma de creștini și nu se eschivează să-i execute în cele mai teribile moduri posibile.
 
Legat în lanțuri, lupta lui Pavel este internă. El a supraviețuit atâtor bătăi, naufragii, foamete, frig și expuneri, și totuși, în timp ce așteaptă condamnarea la moarte, este bântuit de umbrele rătăcirilor sale din trecut. Doi oameni se luptă împotriva unui împărat neclintit și a fragilităților spiritului uman pentru a lăsa moștenire lumii Evanghelia lui Hristos.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies