marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Joaquin Phoenix şi Rooney Mara, protagoniști în Maria Magdalena, logodnici în viața reală

Magia de pe ecrane s-a transferat și în realitate, între cei doi născându-se o frumoasă poveste de dragoste.

Joaquin Phoenix şi Rooney Mara, protagoniști în Maria Magdalena, logodnici în viața reală
Joaquin Phoenix și Rooney Mara sunt actorii principali din controversata peliculă „Maria Magdalena“, unul dintre filmele biblice pe care Pro Cinema le difuzează cu ocazia sărbătorilor pascale. Întâmplarea face ca între cei doi să se înfiripe o poveste de dragoste, chiar pe platourile de filmare. 
 
Filmată în întregime în Italia, producția „Maria Magdalena“ a fost turnată în doar două luni, din octombrie până în decembrie 2016, producătorii alegând drept decor peisajul stâncos din Trapani, Sicilia, dar și ruinele din Matera și Gravina di Puglia, în timp ce piațetele din Milano și Roma au fost folosite drept fundal pentru scenele cu Isus. Totodată, pelicula a fost filmată folosind exclusiv lumina naturală.


Pentru protagonista Rooney Mara, rolul Mariei Magdalena a fost o adevărată provocare, ea având impregnată în mintea cinefililor imaginea creată în thrillerul „The Girl with the Dragon Tattoo“, pentru care a și fost nominalizată la Oscar și care i-a adus colaborarea cu Daniel Craig. Iar următorul ei proiect important a fost Carol, unde-i dădea replica lui Cate Blanchett, alături de care a filmat și câteva scene senzuale.



De bună seamă, lui Rooney Mara nu-i e teamă să se avânte în proiecte controversate, povestea din „Maria Magdalena“ atingând subiectul delicat al relației lui Isus cu prima sa „ucenică“, femeia care nu i s-a supus orânduielii familiei și comunității, alegând o viață libertină și plină de căutări neînțelese.
 
La rândul său, Joaquin Phoenix a acceptat să-l întruchipeze pe Isus știind că prim-planul îi va fi atribuit unei tinere actrițe, atunci în vârstă de 31 de ani, de care… s-a și îndrăgostit. Ce l-a atras la Rooney Mara? În afară de fizicul ei fragil și trăsăturile sale expresive, Poenix a fost vrăjit de firea retrasă și enigmatică a actriței născute la New York.
 
La rândul ei, Rooney s-a simțit flatată de atenția pe care i-o acorda acest colos al cinematografiei și atrasă de felul lui introvertit, similar ei, și bineînțeles de acei ochi albaștri.


 
Cert e că, la 5 ani și jumătate de la acele filmări, Ronney Mara și Joaquin Phoenix formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au logodit în iulie 2019, iar în pandemie, în septembrie 2020, au devenit părinții unui băiețel, numit River, după regretatul frate al lui Joaquin.
 
FOTO: pagina oficială

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies