marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marion Cotillard si Lupita Nyong'o, lectie de stil la evenimentul monden unde sunt premiati cei mai tari designeri: Rihanna a facut valuri cu o aparitie controversata

Cateva dintre vedetele de la Hollywood au fost prezente aseara la gala CFDAs, unul dintre cele mai stralucite evenimente mondene din showbiz-ul international. Nume ca Marion Cotillard, Lupita Nyong'o sau Blake Lilvey si-au facut aparitia in creatii vestimentare spectaculoase.

Marion Cotillard si Lupita Nyong o, lectie de stil la evenimentul monden unde sunt premiati cei mai tari designeri: Rihanna a facut valuri cu o aparitie controversata

Rihanna a fost atractia serii la gala CFDAs, unde au fost recompensati cei mai mari designeri americani. Imbracata intr-o rochie lunga, transparenta si cu spatele gol, cantareata si-a dorit ca prezenta sa fie una de neuitat, astfel ca nu a purtat decat un slip minuscul de culoarea pielii, lasandu-si la vedere sanii.

 

 

 

 

 


Lupita Nyong'o
 

 

Desi la prima vedere parea o rochie obisnuita, chiar vulgara, valoarea acesteia este una apreciabila, tinand cont ca stralucirea venea de la cele 216000 de cristale Swarovski incrustate pe ea.


Insa daca Rihann a dat dovada de vulgaritate cu o rochie ca si inexistenta, actritele de la Hollywood au oferit o lectie de stil. Marion Cotillard a venit imbracata intr-o rochie alba, dantelata, iar Lupita Nyong'o, desemnata cea mai frumoasa persoana din lume, a mers iarasi pe tinute puternic colorate, asa cum ne-a obisnuit in sezonul trecut de premii, culminand cu rochia superba de la Oscaruri.

 

 

Marion Cotillard

 

 

 

Rihanna

 

Sursa foto: Getty/Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies