marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg: actorul a absolvit liceul la 42 de ani: "Am un sentiment de mare usurare"

Actorul american Mark Wahlberg a urmat un curs online si a obtinut diploma de absolvire a liceului la varsta de 42 de ani.

Mark Wahlberg: actorul a absolvit liceul la 42 de ani: Am un sentiment de mare usurare

Starul american a avut numeroase probleme de comportament in adolescenta, a renuntat la scoala la varsta de 13 ani si a petrecut o perioada in inchisoare la varsta de 16 ani. Actorul a decis insa anul trecut sa urmeze un curs online si a obtinut in cele din urma diploma de bacalaureat in luna iunie, informeaza contactmusic.com.


Mark Wahlberg a spus ca a dorit sa isi completeze educatia, admitand insa ca revenirea sa la scoala, la varsta de 40 de ani, a fost o sarcina destul de dificila.
 

 

"Copiii mei ar fi putut sa spuna: «Tu nu ai absolvit liceul, asa ca noi de ce am face-o?». Nu am vrut ca ei sa spuna asta. Ei vor sa faca lucruri bune in viitor si pentru asta au nevoie de educatie. Am totodata un sentiment de mare usurare. M-am intrebat mereu: «De ce nu am facut asta cand eram la scoala?» E mult mai greu la varsta de 41 de ani sa te intorci la scoala si sa incerci sa rezolvi toate acele exercitii dificile", a declarat actorul american pentru revista People.

 

 

 

 

 

Mark Wahlberg, care a apelat la serviciile unui meditator privat pentru a-l ajuta sa studieze in ultimele luni, intentioneaza sa urmeze cursurile unui institut de invatamant superior. "Mi-ar placea sa merg la USC (University of Southern California) si sa studiez cinematografia. Nu vreau sa devin medic veterinar sau ceva de genul acesta, vreau sa invat lucruri care sa ma ajute mai departe in cariera si care sa imi largeasca orizontul", a spus actorul.

 

Mark Wahlberg, care avea sanse mari sa fie primit in grupul pop-dance New Kids On The Block, din care facea deja parte fratele sau mai mare Donnie, a fost incarcerat pentru 45 de zile la Deer Island House of Correction din Boston, la varsta de 16 ani, dupa ce a batut un barbat.


Starul american si-a pus apoi ordine in viata personala, a devenit un familist convins si s-a casatorit cu Rhea Durham, cu care are patru copii: Ella, in varsta de noua ani, Michael, in varsta de sase ani, Brendan, in varsta de trei ani, si Grace, in varsta de doi ani.


Mark Wahlberg are un curriculum vitae iesit din comun, chiar si pentru criteriile hollywoodiene. Dupa ce a stat in inchisoare pentru trafic de droguri si vatamari corporale, a facut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cantaret de rap de succes si a fost imaginea celebrei marci de lenjerie de corp Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", in 1997. Mark Wahlberg a mai putut fi vazut in "Planeta maimutelor", "Jaf in stil italian", "Lunetistul", "Max Payne".


Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, gratie evolutiei sale din filmul "Cartita/ The Departed", lansat in 2006, ce a fost regizat de Martin Scorsese. Actorul s-a remarcat recent si in pelicula "The Fighter", in care a jucat alaturi de Christian Bale si Melissa Leo.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies