marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg il inlocuieste pe Leonardo DiCaprio in The Gambler: cine va regiza remake-ul unui film celebru

Desi pentru rolul principal din filmul The Gambler era anuntat Leonardo DiCaprio, Paramount a hotarat sa-l inlocuiasa cu un actor la fel de celebru.

Mark Wahlberg il inlocuieste pe Leonardo DiCaprio in The Gambler: cine va regiza remake-ul unui film celebru

 

Astfel, in remake-ul The Gambler ar urma sa joace Mark Wahlberg, desi in urma cu mai bine de doi ani, atunci cand a fost anuntat proiectul, Leonardo DiCaprio era favorit pentru rolul principal, in echipa cu Martin Scorsese in postura de regizor.

 

 

 

 

Decizia pare sa fi fost luata in urma colaborarii acestuia cu Michael Bay in Transformers: Age of Extinction, schimbarea producandu-se si la nivelul regizorului, cel care ar urma sa se ocupe de productie fiind Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes). In august 2010, Paramount a anuntat ca remake-ul filmului din 1974 va fi realizata in formula Leonardo DiCaprio - Martin Scorsese, un an mai tarziu Todd Phillips fiind cel care a preluat rolul de regizor, potrivit presei din America.

 

 

 

Leonardo DiCaprio a anuntat ca vrea o pauza din cariera cinematografica, iar ultimul sau proiect ca actor este in acest moment The Wolf of Wall Street, care il poate aduce din nou in cursa pentru Oscar. Filmul reprezinta o noua colaborare cu regizorul Martin Scorsese si aduce in prim plan un caz de frauda care a zguduit America si Wall Street-ul in anii '90. Filmul se la va lansa in cinematografele din SUA in luna noiembrie.


Galerie foto


Modifică setările cookies