marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg: mai mare ca niciodata, actorul isi arata muschii supradimensionati in rolul unui bodybuilder din filmul Pain and Gain  

Mark Wahlberg este recunoscut pentru conditia sa fizica si antrenamentele sportive pe care le practica, insa in noile imagini din Pain and Gain, actorului par sa ii explodeze muschii.  In filmul regizat de Michael Bay, acesta joaca rolul unui bodybuilder si pare sa isi fi luat rolul foarte in serios.

Mark Wahlberg: mai mare ca niciodata, actorul isi arata muschii supradimensionati in rolul unui bodybuilder din filmul Pain and Gain

 Mark Wahlberg si Dwayne Johnson nu au fost niciodata mai "mari" de atat. Transfomarile lor radicale pentru rolul a doi  bodybuilderi care ajung santajistii si criminali impresioneaza iar filmul promite sa fie un hit al primaverii viitoare.

 

Intr-un nou clip din Pain and Gain, in primele secvente Wahlberg apare iesind din piscina, iar muschii sai capata proportii colosale. Actorul, care a pus pe el 18 kilograme de muschi, a trecut prin cea mai mare transformare de pana acum. Acesta a spus ca a avut la dispozitie doar 2 luni pentru se pregati.

 

 

Pain And Gain este un film de actiune regizat de Michael Bay ("Bad Boys", "Pearl Harbour", "Armageddon", "Transformers", "The Island") care ne aduce in prim plan doi bodybuilderi, interpretati de Mark Wahlberg si Dwayne Johnson, care intra intr-o afacere necurata ce implica rapire, delapidare si crima. Filmul este inspirat dintr-un caz real prezentat intr-un articol din MiamiNewTimes in anul 1999, iar de scenariu s-au ocupat trei oameni: Christopher Markus, Stephen McFeely (Chronicles of Narnia, Captain America) si Scott Rosenberg.

 

 

Mark Wahlberg il interpreteaza pe Daniel Lugo un bodybuilder, dependent de steroizi, din Florida care alaturi de Adrian Doorbal (Anthony Mackie) conving un contabil - John Mese (Dwayne Johnson) ce si-a deschis o sala de forta ca pot sa-i aduca clienti si bani in timp record. Impreuna au transformat sala Sun Gym intr-un adevarat imperiu, lansand linie de imbracaminte sportiva, bauturi energizante, produse nutritive. Implicati intr-un sir nesfarsit de santaje, crime, rapiri, cazul acestora a fost rezolvat de un detectiv privat   Ed Du Bois (jucat de Ed Harris). Daniel Lugo a fost condamnat la moarte de un judecator din Florida pentru crimele sale oribile.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies