marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg: Nu imi voi lasa niciodata copiii sa se uite la Ted. Cum au reactionat fanii dupa ce actorul a avut un comportament bizar intr-o emisiune celebra

Mark Wahlberg si-a surprins fanii in emisiunea The Graham Norton Show. Actorul a avut o prestatie cel putin bizara, care i-a facut pe fani sa se intrebe daca era ametit.

Mark Wahlberg: Nu imi voi lasa niciodata copiii sa se uite la Ted. Cum au reactionat fanii dupa ce actorul a avut un comportament bizar intr-o emisiune celebra

Mark Wahlberg a confirmat in cadrul emisiunii The Graham Norton Show ca va prezenta la Gala Premiilor Oscar alaturi de ursuletul cu gura spuracata,  din filmul Ted, cea mai profitabila comedie din 2012.


Invitat alaturi de Sarah Silverman si Michael Fassbender in emisiunea lui Graham Norton, actorul de 41 de ani a avut un comportamnet cel putin bizar, dupa ce s-a urcat in bratele gazdei si l-a pipait pe sfarcuri. Starul din viitoare trilogie Transformers a avut probleme si in exprimare, fiind incoerent de mai multe ori.

 

 

 

Fanii au reactionat imediat pe Twitter si se intrebau daca nu cumva Wahlberg a baut sau a fumat ceva inainte de intra in platou: "Cred ca Mark Wahlberg a baut ceva inainte, ceea ce ma face sa ma simt bine cand ma gandesc cum vorbesc eu cand sunt beat" a scris un fan pe Twitter, citat de Daily Mail.


"Mark Wahlberg s-a comportat ca un om beat: la inceput era vesel, apoi a ajuns sa ii faca pe toti sa se simta inconfortabil" a comentat un alt fan.

 


Actorul a dezvaluit si cum a acceptat sa joace in Ted, dar si reactia sotiei acestuia: "Ne aflam pe drum catre Premiile Oscar, acum 2 ani, unde era nominalizat The Fighter, si i-am spus sotiei <<Iubito, mi-am gasit urmatorul film. O sa fie un succes nebun, o sa fiu eu si un ursulet de plus>>. Iar ea s-a socat<< esti nebun? Asta e ultima data cand o sa mai vii la Premiile Oscar, cariera ta se va incheia>>".


Wahlberg a mai spus ca le-a interzis copiilor sai sa se uite la Ted, chiar daca acestia sunt entuziasmati sa isi vada tatal alaturi de un ursulet de plus. "Ted nu e pentru copii, iar sotia mea e mai conservatoare, deci nu se vor uita. Baietii au 8 si 9 ani, poate le putem arata, insa ea mi-a zis clar ca nu, iar fetelor niciodata nu il vom arata. Eu sunt complet de acord".

 

Pe 24 februarie, Mark Wahlberg va urca pe scena Premiilor Oscar alaturi de Ted: "Da, vom prezenta o categorie, iar Ted va face ce stie el mai bine, iar eu voi avea grija sa nu faca prea multe boacane" a mai spus actorul.


Urmatorul film al lui Mark Wahlberg este Pain and Gain, film regizat de Michael Bay,despre viata unor bodybuilder. Actorul s-a transformat total pentru acest rol, dupa ce si-a marit muschii si s-a ingrast 18 kilograme. Wahlberg va juca alaturi de Dwayne The Rock Johnson.
 


 

Pain And Gain este un film de actiune regizat de Michael Bay ("Bad Boys", "Pearl Harbour", "Armageddon", "Transformers", "The Island") care ne aduce in prim plan doi bodybuilderi, interpretati de Mark Wahlberg si Dwayne Johnson, care intra intr-o afacere necurata ce implica rapire, delapidare si crima. Filmul este inspirat dintr-un caz real prezentat intr-un articol din MiamiNewTimes in anul 1999, iar de scenariu s-au ocupat trei oameni: Christopher Markus, Stephen McFeely (Chronicles of Narnia, Captain America) si Scott Rosenberg.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies