marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg, salvatorul francizei Transformers: actorul nu va prelua rolul lui Shia LaBeouf, ci va juca un nou personaj

Mark Wahlberg este noul star al francizei Transformers iar Michael Bay se va intoarce ca regizor pentru al 4-lea film din seria produsa de Paramount Pictures.

Mark Wahlberg, salvatorul francizei Transformers: actorul nu va prelua rolul lui Shia LaBeouf, ci va juca un nou personaj


Regizorul Michael Bay a dezvaluit recent intr-un interviu pentru TMZ ca actiunea din Transformers 4 va avea loc la  patru ani dupa evenimentele din Chicago, in jurul carora s-a invertit Transformers: Dark of the Moon. "Noul film va avea loc la 4 ani dupa atacurile din Chicago prezentate in ultimul film. Transformers 4 merge intr-o noua directie insa va avea aceeasi atmosfera. Lucram la foarte multe lucruri care vor revitaliza seria” a declarat regizorul.

Shia LaBeouf, Josh Duhamel sau Tyrese Gibson nu se vor intoarce, pelicula va avea o noua distributie in frunte cu Mark Wahlberg, scrie cinemablend.com. Regizorul a marturisit ca nu este suparat pe Shia LaBeouf pentru ca a abandonat franciza. "Mark nu va prelua rolul lui Shia LaBeouf, va fi un cu totul alt personaj. Nu sunt furios pe Shia pentru toate lucrurile negative spuse despre franciza. Nu prea a stiut cum sa accepte celebritatea".


Primele trei filme ale francizei "Transformers" au obtinut incasari de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial. Fanii seriei cred ca Wahlberg poate salva franciza ale carei interpretari nu au fost niciodata stralucitoare si care de la primul film s-a dus la vale din punctul de vedere al originalitatii.


Mark Wahlberg are o cariera si viata iesit din comun, chiar si pentru criteriile hollywoodiene. Dupa ce a stat in inchisoare pentru trafic de droguri si vatamari corporale, a facut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cantaret de rap de succes si a fost imaginea celebrei marci de lenjerie de corp Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", in 1997. Mark Wahlberg a mai putut fi vazut in "Planeta maimutelor", "Jaf in stil italian", "Lunetistul", "Max Payne".


Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, gratie evolutiei sale din filmul "Cartita/ The Departed", lansat in 2006, ce a fost regizat de Martin Scorsese. Actorul s-a remarcat recent si in pelicula "The Fighter", in care a jucat alaturi de Christian Bale si Melissa Leo, dar si in pelicula "Ted", o comedie inedita despre relatia dintre un urs de plus si un barbat in toata firea.

 

Cele 3 filme ale francizei Transformers

Transformers: Dark of the Moon (2011)
Distributie:  Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Tyrese Gibson
Regie: Michael Bay
Buget: 195 milioane de $
Incasari: 1,1 miliarde de $ ( cifre potrivit boxofficemojo.com)


Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
Distributie: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel
Regie: Michael Bay
Buget: 200 de milioane de $
Incasari:  836 de milioane de $

 


Transformers (2007)
Distributie: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel
Regie: Michael Bay
Buget: 150 de milioane de $
Incasari: 709 milioane de $


 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies