marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Martha Stewart e nemulțumită de portretizarea făcută de Netflix

Mogulul media și realizatoarea de programe pentru casă și familie e dezamăgită de cât de „neprofesionist” a fost făcut documentarul despre viața ei, intitulat sugestiv „Martha”.

Martha Stewart e nemulțumită de portretizarea făcută de Netflix
Martha Stewart nu este mulțumită de noul documentar Netflix despre viața ei, „Martha”, sau de regizorul acestuia, R.J. Cutler, despre care a spus că „a refuzat să facă schimbările” pe care ea i le-a indicat.
 
Cunoscuta vedetă de televiziune a simțit că a doua jumătate a noului proiect, care va ajunge pe Netflix pe 30 octombrie, a fost „leneșă” și „nu povestea care mă face pe mine să fiu eu”, a dezvăluit în timpul Forumului 2024 Retail Influencer CEO de săptămâna trecută. „Încerc să nu vorbesc public despre lucrurile care nu-mi plac, pentru că nu mi-e benefic”, a spus ea în timpul unei conversații pe scenă cu Joanna Coles, Chief Creative and Content Officer al „Daily Beast”. Cu toate acestea, pentru că fost deosebit de deranjată de documentar, ea a adăugat: „Pot vorbi puțin rău despre asta”.


 
„Este mai mult despre procesul meu stupid, care a fost atât de nedrept”, s-a plâns ea. Și, cum era de așteptat, nu i-a plăcut nici includerea în documentar a unei întâlniri cu fostul procuror din Manhattan și director FBI James Comey. „Cutler are o poză cu Comey, iar Comey spune: «Ah, ea a mers la închisoare pentru că a mințit, nu pentru că a comis o infracțiune» - niște prostii. În schimb, nu se menționează nicăieri că acest Comey a fost concediat pentru că a mințit” – Comey a fost demis de Donald Trump în 2017, în urma unor critici generalizate cu privire la modul în care a gestionat atât ancheta privind e-mailurile lui Hillary Clinton, cât și cea privind ingerințele electorale rusești, deși fostul președinte nu a oferit niciodată un motiv concret pentru concedierea sa.
 
„Eu, ca documentarist, aș pune asta”, a continuat Stewart.


 

 
În plus, Stewart nu a fost de acord cu nivelul de colaborare la care a spus că se aștepta pentru participarea sa la proiect. „Am avut un contract de colaborare, urma să fim colaboratori - și apoi el a avut editarea finală”. Astfel, atunci când Stewart s-a declarat nemulțumită de a doua jumătate a documentarului („prima jumătate a fost grozavă”, a spus ea), Cutler a avut ultimul cuvânt: „Nu ar fi schimbat nimic”.

Martha Stewart nu se aștepta - și nici nu dorea - un control total, a adăugat ea, dar se aștepta la mai multă cooperare din partea lui Cutler. 



 

 
În ciuda dezacordului, atât Cutler și Stewart au promovat filmul împreună. Cu toate acestea, ea consideră că a doua jumătate a documentarului „Martha” lasă mult de dorit: „Nu menționează toate colaborările mele. Am avut atât de multe colaborări fabuloase cu mii de angajați minunați care au muncit atât de mult și de care sunt cu adevărat mândră. Pentru ei să nu aibă nici măcar un rol în asta - nu este corect, nu cred, într-o poveste a vieții mele. Asta este ceea ce m-a făcut cu adevărat să fiu eu”.
 
Totuși, Martha Stewart, ajunsă azi la vârsta de 83 de ani, pe care nu-i arată defel, se simte încrezătoare că își va spune povestea în felul ei. „Există o altă șansă. Netflix m-a întrebat deja dacă aș mai face una”.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

(P) Ghidul Bărbatului Modern: Definește-ți Stilul Personal

Modul în care te prezinți poate spune multe despre cine ești. Stilul personal este despre a arăta bine și a te simți bine în pielea ta. Pentru un tânăr care își dorește să-și definească stilul, acest ghid îți va oferi sfaturi practice și ușor de urmat pentru a-ți construi o imagine care să te reflecte cu adevărat.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies