marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Martin Scorsese: care vor fi urmatoarele doua filme ale sale, regizorul ataca unul dintre cele mai misterioase cazuri din istoria Americii

Cu putin noroc, regizorii fac un singur film memorabil in toata cariera lor. Martin Scorsese face unul de acest gen pe deceniu: Taxi Driver in '70, Raging Bull in '80, Goodfellas in '90, iar cu The Departed continua traditia in 2000. Cineastul american se obliga ca in urmatorii 10 ani sa mai aduca o capodopera pe ecrane.


 
Martin Scorsese: care vor fi urmatoarele doua filme ale sale, regizorul ataca unul dintre cele mai misterioase cazuri din istoria Americii

Martin Scorses a terminat in urma cu cateva saptamani filmarile la drama The Wolf of Wall Street  la care a colaborat cu Leonardo Dicaprio si care va prezenta viata brokerului Jordan Belfort, un tanar care a facut legea pe Wall-Street in anii '90. Leonardo DiCaprio alaturi de mentorul sau, Martin Scorsese, de 8 ori nominalizat la Oscar, si-au reunit fortele pentru acest film bazat pe best-seller-ul cu acelasi titlu scris de Jordan Belfort,in care este urmarit destinul unui tanar, din anii '80 - cand devine milionar, pana in anii '90 - cand cariera lui este zdruncinata si ajunge sa fie condamnat la inchisoare.

 

Regizorul a anunta ca urmatorul sau film va fi mult discutatul Silence, povestea a doi preoti iezuiti din secolul al XVII-lea, care se confrunta cu numeroase violente si persecutii in drumul lor spre Japonia, unde merg pentru a-si intalni mentorul si pentru a propovadui invatamintele crestine. Martin Scorsese a fost de acord sa regizeze acest film in urma cu 22 de ani, dar a amanat constant inceperea filmarilor la acest proiect. Anul trecut s-a scris ca Cecchi Gori Pictures vrea sa-l dea in judecata din acest motiv.  Nu se stie distributia filmului, insa presa americana a zvonit nume ca Daniel Day-Lewis, Benicio Del Toro si Gael Garcia Bernal. Filmarile pentru Silence vor incepe in 2014.

 

Al doilea film pe care Martin Scorsese vrea sa-l faca in urmatorii ani este drama cu mafioti The Irishman. Filmul va aduce in prim plan unul dintre cele mai misterioase cazuri din istoria Americii. Pelicula il va avea in centru pe Frank Sheeran, membru al Teamsters - un sindicat al soferilor de camion din SUA - care a sustinut ca l-a ucis pe celebrul Jimmy Hoffa, liderul sindicatului pana in 1975, cand a disparut misterios. Jimmy Hoffa, omul acuzat de dare de mita si frauda in 1964, arestat in 1967 si condamnat la 13 ani de inchisoare. A scapat de puscarie in urma unei intelegeri facute cu presedintele SUA, Richard Nixon. Recent regizorul a confirmat ca isi doreste sa fac acest film alaturi de Robert de Niro, Joe Pesci si Al Pacino. Filmul are la baza un roman scris de Charles Brandt, care a fost avocatul lui Sheeran.
 

Pe langa aceste filme care au atras interesul fanilor, Scorsese mai are pe lista si o biografie a lui Frank Sinatra, bazat pe un scenariu semnat de Billy Ray.

 

 

Sursa: Collider


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies