marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Martin Scorsese pregateste un film uimitor: Matthew McConaughey alaturi de DiCaprio si Jean Dujardin in The Wolf Of Wall Street

Cu o distributie de zile mari, un scenariu semnat de Terry Winter si o regie condusa de Martin Scorsese drama "The Wolf Of Wall Street" se anunta un film incendiar pentru anul 2013.

Martin Scorsese pregateste un film uimitor: Matthew McConaughey alaturi de DiCaprio si Jean Dujardin in The Wolf Of Wall Street

Actorul Matthew McConaughey este ultimul nume mare care se alatura distributiei impresionante a filmului ce cuprinde 3 actori nominalizati la Oscar: Leonardo DiCaprio, Jean Dujardin, Jonah Hill. Alaturi de ei mai interpreteaza Jon Favreau, Jon Bernthal si Kyle Chandler.
 


In filmul care se va lansa in 2013, Matthew McConaughey va juca rolul lui Mark Hanna, mentorul lui Jordan Belfort/ Leonardo DiCaprio. Scenariul are la baza autobiografia lui Jordan Belfort, un agent de bursa din Long Island care a stat 20 de luni in inchisoare pentru ca a refuzat sa coopereze intr-un caz de frauda din anii '90. Filmul se va concentra pe succesele si esecurile lui Belfort pe Wall-Street, dar si viata sa personala tumultoasa, marcata de petreceri, alcool si droguri.

 


Jean Dujardin  va juca rolul unui bancher elvetian, implicat in spalarea de bani pentru Belfort. Jonah Hill va juca rolul lui Danny Porush, cel mai bun prieten si partenerul de afaceri al lui Belfort. Porush va ajunge sa isi paraseasca meseria de vanzator de mobila pentru a-si cladi o cariera in domeniul financiar, descoperind astfel lumea intunecata de pe Wall-Street.

Filmul reprezinta cea de-a cincea colaborare marca Martin Scorsese - Leonardo DiCaprio si va fi o drama despre despre un caz de frauda care a zguduit Bursa americana in anii '90.



Filmarile vor incepe in august, in New York, iar DiCaprio se va implica si ca producator prin intermediul companiei sale Appian Way.  Pelicula primeste finantare si din partea studiourilor Red Granite.


Martin Scorsese este unul dintre cei mai prolifici regizor din cinematografia americana. Printre filmele sale care au facut istorie se numara Taxi Driver, Goodfellas, The Departed, Raging Bull, Casino, Gangs of New York .

 

In cei 60 de ani de cariera a devenit unul dintre cei mai premiati si aclamati regizori din istorie si continua si astazi sa isi surprinda fanii. Anul trecut, Scorsese a lansat Hugo, primul sau film 3D din cariera, despre care James Cameron a spus ca este cel mai bun film 3D facut vreodata. Hugo a primit 11 nominalizari la Oscar si a castigat 5 statuete.

Leonardo DiCaprio isi pregateste armele pentru Oscarurile din 2013 cu doua  filme foarte asteptate: The Great Gastby al lui Baz Lurhmann si Django Unchained al lui Quentin Tarantino (foto sus).

Martin Scorsese alaturi de DiCaprio si Matt Damon la filmarile pentru The Departed (2006)


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies