marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marvel marcheaza 75 de ani ai personajului Captain America cu o statuie in Brooklyn

Compania de productie Marvel marcheaza cei 75 de ani de existenta ai personajului Captain America printr-o statuie de bronz de aproximativ 2 metri care va fi asezata in Brooklyn, New York, scrie UPI.com.

Marvel marcheaza 75 de ani ai personajului Captain America cu o statuie in Brooklyn

Statuia va fi dezvelita initial la San Diego, cu prilejul editiei din 2016 a festivalului Comic-Con care va avea loc in perioada 20-24 iulie. Apoi statuia va fi expusa in mai multe orase din Statele Unite, urmand ca la 10 august sa aiba loc ceremonia de inaugurare de la Prospect Park din Brooklyn.

''In ultimii 75 de ani, Captain America a inspirat generatii de fani fiind idolul suprem la nivel mondial pentru libertate, putere si realizarea lucrurilor bune'', a spus vicepresedinte pentru licentiere al companiei Marvel Paul Gitter pentru USA Today, adaugand ca spera ca fanii sa primeasca cu bucurie initiativa privind statuia.

Statuia va avea afisat mesajul ''Sunt doar un pusti din Brooklyn'', remarca a actorului Chris Evans in filmul din 2011 ''Captain America: The First Avenger''. Super eroul va fi reprezentat tinand scutul sau emblematic in aer.

Captain America a fost creat de Jack Kirby si Joe Simon in 1941 si a ramas un personaj foarte popular al seriei "Avengers" dar si un erou al universului cinematografic Marve
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies