marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mary Jane nu mai apare in The Amazing Spider-Man 2: de ce au scos producatorii scenele cu Shailene Woodley

Fanii seriei The Amazing Spider-Man au fost incantati cand au auzit ca Mary Jane, unul dintre cele mai indragite personaje din universul super eroului Spider-Man, se intoarce in noau franciza, chiar daca este jucata de alta actrita.

Mary Jane nu mai apare in The Amazing Spider-Man 2: de ce au scos producatorii scenele cu Shailene Woodley

 

Shailene Woodley urma sa o joace pe Mary Jane, iubita din facultate a lui Spider-Man, in noul film, insa producatorii au decis sa stearga de tot acele scene, anunta Empire. Viitoarea iubita a lui Peter Parker nu o sa mai apare deloc, desi tanara actrita a filmat cateva zile cam toate scenele incluse in scenariu. Insa, se pare ca personajul ei ar putea avea o aparitie in cel de-al treilea film al seriei.


Cei de la Sony au confirmat ca vor lansa si The Amazing Spider-Man 3 si 4, in 2016, respectiv 2018. Regizorul Marc Webb a explicat ca ales sa scoata persoanajul lui Mary Jane din partea a doua pentru ca dupa o revizuire atenta a scenariului si-a dat seamaca nu se potriveste cu povestea.

"Am luat aceasta decizie creativa pentru ca pastra focusul pe relatia dintre Peter si Gwen. Shailene este o actrita extrem de talentata si nu inseamna ca nu vom introduce in univers in al treilea film".

 

 

 

Actrita de 21 de ani a oferit o declaratie politicoasa: "Normal ca sunt uimita de decizie. Dar sunt sigura ca decizia a fost luata cu un motiv serios.  Avand in vedere scenariul, inteleg de ce au ales sa foloaseasca personajul lui Mary Jane abia in al treilea film. " In seria originala, Mary Jane a fost jucata de Kirsten Dunst.


 


In The Amazing Spider-Man 2, Peter Parker (Andrew Garfield) isi imparte timpul intre datoria sa de super erou si marea sa iubire, Gwen (Emma Stone). Peter va termina curand liceul, dar nu a uitat promisiunea pe care i-a facut-o tatalui lui Gwen, inainte ca acesta sa moara: sa o protejeze mereu, stand departe de ea, insa aceasta se dovedeste a fi o promisiune pe care o va incalca.

 

 

Lucrurile se vor schimba total pentru Peter, atunci cand in oras apare un nou inamic, Electro (Jamie Foxx), dar si un vechi prieten Harry Osborn (Dane DeHaan). Peter va invata noi lucruri despre trecutul sau si va fi nevoit sa infrunte iarasi amenintarea unui dusman periculos. In benzile desenate Marvel, personajul  Electro capata puterea de a controla electricitatea dupa ce este lovit de un fulger.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies