marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matt Damon: actorul a dezvaluit cat de greu i-a fost sa intre in forma pentru rolul din filmul Elysium, cum s-a facut numai muschi la 42 de ani

Matt Damon a dezvaluit ca a facut antrenament la sala, cate patru ore pe zi, dar ca i-a fost mult mai greu sa intre in forma decat in tinerete pentru rolul din Elysium. Productia SF se va lansa in Romania pe 16 august si este considerata printre cele mai bune filme SF din acest an.

Matt Damon: actorul a dezvaluit cat de greu i-a fost sa intre in forma pentru rolul din filmul Elysium, cum s-a facut numai muschi la 42 de ani

 

Matt Damon a reusit la 42 de ani sa treaca printr-o transformare spectaculoasa. Desi nu a fost niciodata in topul celor mai bine facuti actori, Damon a facut sacrificii si a incercat sa arate cat mai impunator pentru pelicula science-fiction.
 

 


“Regizorul, Neill Blomkamp, stia exact cum ar vrea ca eu sa arat.  Mi-au angajat un antrenor care a reusit sa ma aduca in forma dorita de producatori”, a spus Damon.  “Am stat cate patru ore la sala, iar eu nu mai am 26 de ani, dar, totusi, m-am mentinut in forma”.

 



“Elysium” apare in cinematografe pe 16 august, inclusiv in Romania. In Elysium, personajul lui Matt Damon incearca sa traiasca o viata normala pe Pamant, in anul 2154. Intr-un moment de neatentie, ajunge sa fie captiv intr-o camera radioactiva la locul de munca, iar daca timp de 5 zile nu face rost de antidot, moare.


 


Astfel, Matt Damon este nevoit sa ajunga pe Elysium o statie spatiala luxoasa, unde locuitorii au acces la medicamente si tehnologie moderna, spre deosebire de Pamant, unde viata este dominata de saracie, boala si razboi. Cu ajutorul unei constructii robotizate atasate de corpul lui, Matt Damon  detuneaza o nava guvernamentala si reuseste sa se infiltreze pe Elysium.

 

Actorul in varsta  de 42 de ani se afla la prima colaborare cu Blomkamp, care a regizat in anul 2009 pelicula “"District 9",  nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies