marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matt Damon mai are doar 5 zile de trait in Elysium: noul trailer anunta unul dintre cele mai bune filme SF ale anului

Elysium se anunta a fi una dintre cele mai bune productii science-fiction ale anului. Noul trailer il arata pe Matt Damon intr-un viitor distopic, in care este nevoit sa isi salveze viata. Acesta va deveni singura speranta a omernii pe un Pamant dezolant, in filmul regizorului Neil Blomkamp, cel care a creat District 9.

Matt Damon mai are doar 5 zile de trait in Elysium: noul trailer anunta unul dintre cele mai bune filme SF ale anului

 

 

In noul trailer pentru Elysium, personajul lui Matt Damon incearca sa traiasca o viata normala pe Pamant, in anul 2154. Intr-un moment de neatentie, ajunge sa fie captiv intr-o camera radioactiva la locul de munca, iar daca timp de 5 zile nu face rost de antidot, moare. Astfel, Matt Damon este nevoit sa ajunga pe Elysium o statie spatiala luxoasa, unde locuitorii au acces la medicamente si tehnologie moderna, spre deosebire de Pamant, unde viata este dominata de saracie, boala si razboi.


Cu ajutorul unei constructii robotizate atasate de corpul lui, Matt Damon  detuneaza o nava guvernamentala si reuseste sa se infiltreze pe Elysium.

 

Matt Damon a adoptat o infatisare total schimbata. Actorul a renuntat la podoaba capilara, este chel, plin de muschi si tatuaje. Actorul a recunoscut ca a trebuit sa se tina de un regim destul de dur. "Noi ne-am dorit ca personajul meu sa arate intr-un fel, asa ca a trebuit sa ma apuc de regim, antremante la sala. Stateam cam 4 ore pe zi in sala, ceea ce pentru varsta mea, este o provocare, dar pana la urma am facut fata."

Actorul de 42 de ani a marturisit ca armura pe care o foloseste in film, a fost grea si incomoda: "Era foartea grea armura. Trebuie sa fii foarte bine facut ca sa rezisti cu ea si sa te si misti, pentru varsta mea, trebuie sa fii foarte in forma."


 

 

Elysium se anunta un film mai mult decat interesant. Numit de Neill Blomkamp un science-fiction original si foarte violent, actiunea filmului este plasata intr-un viitor futurist, in 2159, in care exista doua clase sociale: cei foarte bogati, care locuiesc pe o statie spatiala imaculata si construita de mana omului denumita Elysium, in timp ce restul oamenilor, care traiesc pe o planeta Pamant suprapopulata si in ruina.

 

 

 


Matt Damon
urmeaza sa-l joace pe Max, un barbat aflat pe moarte, care accepta o misiune periculoasa, incercand sa ajunge pe Elysium si sa gaseasca un leac pentru boala sa. Wagner Moura (Elite Squad 2) joaca rolul lui Spider, un barbat din comunitatea underground iubit de comunitatea sa, dar care este implicat in traficul cu oameni. Jodie Foster o va juca pe Rhodes,  secretar in guvern, lipsita de scrupule, care face tot posibilul sa tina in frau legile anti-imigrare si sa asigure un trai luxos pe Elysium.
 

 

 

 

Ce este Elysium? Elysium este o statie spatiala giganta care orbiteaza in jurul Pamantului, care asigura o viata luxoasa pentru cei care traiesc pe ea. Cei saraci au fost lasat pe Pamant, unde traieste si Max (Matt Damon). Acesta isi doreste cu orice pret sa ajunga pe Elysium pentru a gasi un tratament pentru boala sa. Cand oamenii incearca sa fuga spre Elysium, guvernatorul  statiei Elysium  ii va elimina fara mila pe cei saraci, considerand ca Elysium este un loc doar pentru cei bogati.


Elysium ajunge si in Romania pe 16 august 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies