marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matt Damon conduce box-office-ul: "Jason Bourne", cel mai urmarit film al momentului in cinematografe

Noul film din seria "James Bourne", fostul agentul de elita al CIA dat in urmarire de agentie, s-a clasat in fruntea box office-ului nord-american la premiera sa in acest sfarsit de saptamana, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de compania Exhibitor Relations si citate de AFP.

Matt Damon conduce box-office-ul: Jason Bourne , cel mai urmarit film al momentului in cinematografe


In acest al patrulea lungmetraj al seriei in care rolul principal este interpretat de Matt Damon, Bourne este acuzat de directorul CIA (Tommy Lee Jones) ca vrea sa dezvaluie informatii ultrasensibile prin publicarea de date secrete. Un subiect care face trimitere directa la cazul Edward Snowden. Filmul a avut incasari de 60 de milioane de dolari in primul sau weekend.

Pe locul doi se claseaza "Star Trek Beyond'', un nou episod al acestei serii intergalactice cu incasari de 24 de milioane de dolari (105,7 de milioane in doua saptamani). Aceasta productie in regia lui Justin Lin, cu Chris Pine, Zachary Quinto si Simon Pegg in distributie, a inregistrat una dintre cele mai bune performante al verii pentru un film in premiera. Filmul pune accentul pe explorarea si descoperirea de noi lumi: in acest episod, capitanul James Kirk viziteaza o planeta ca ambasador pentru a incheia un tratat de pace cu o civilizatie inamica Federatiei.

O premiera intra direct pe locul trei, este vorba de filmul 'Bad moms' cu Mila Kunis si Kristin Bell. Semnata de scenaristii Jon Lucas si Scott Moor, cunoscuti pentru 'The Hangover' (2009), Filmul prezinta viata unei tinere mame, care, sufocata de presiunea sociala care invata cum trebuie crescuti copiii, decide sa nu mai tina cont de nimic si sa-si impuna propriile reguli. Filmul a avut incasari in acest weekend de 23,4 milioane de dolari.

Filmul de animatie "The Life of Pets" care prezinta aventurile unor animale de companie ce intampina probleme cand sunt lasate singure acasa de stapanii lor, coboara doua locuri cu incasari de 18,2 de milioane in acest weekend (296,9 de milioane in patru saptamani). Potrivit companiei ComScore, filmul a strans 400 de milioane in intreaga lume.

Filmul horror britanic 'Lights Out' se claseaza pe locul cinci cu 10,8 milioane de dolari (42,9 de milioane in doua saptamani). Produs de David Sandberg, cu Billy Burke in rolul principal, filmul prezinta povestea unei familii care cade prada razbunarii unor misterioase creaturi ce traiesc doar in intuneric.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies