marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matthew McConaughey, onorat de Hollywood, alaturi de Christopher Nolan: "Nu am vazut un actor mai dornic ca el sa gaseasca si transmita adevarul ". Filmul lor, Interstellar, are parte de reactii extraordinare

Matthew McConauaghey a fost onorat aseara, in cadrul galei American Cinematheque, ce a avut loc in Beverly Hills. Printre cei care au urcat pe scena si l-au onorat se numara colegii sai din Interstellar - Jessica Chastain, Anne Hathaway, regizorul Christopher Nolan - dar si alte nume mari, cu care el a lucrat ca Reese Witherspoon sau Kate Hudson.

Matthew McConaughey, onorat de Hollywood, alaturi de Christopher Nolan: Nu am vazut un actor mai dornic ca el sa gaseasca si transmita adevarul . Filmul lor, Interstellar, are parte de reactii extraordinare

 

Matthew McConaughey a fost premiat pentru cariera sa la gala American Cinematheque, acolo unde a fost inconjurat de prieteni dragi din lumea filmului, dar si de frumoasa sotie, Camila Alves.
 

 

"Nu am intalnit un actor mai dornic si mai convins sa transmita adevarul ca el. Nu ar spune nici macar un lucru banal fara sa creada cu desavarsire in ceea ce spune. Eu nu cred in ceea ce presa numeste <<McConaissance>>, nu e doar o etapa. Faptul ca il pretuim si admiram abia mai tarziu in cariera este rezultatul muncii sale de atata timp. Sunt foarte mandru ca il cunosc si ca am avut ocazia sa lucrez alaturi de el" a spus Christopher Nolan, cu care a colaborat la Interstellar, conform Hollywood Reporter.

 

 

 

Si colegele sale de platou, Jessica Chastain si Anne Hathaway, au avut numai cuvinte de lauda. "Stiam de cand am vazut Magic Mike ca vei castiga un Oscar. Esti un tip incredibil de prezent, un actor care atunci cand te priveste, te poarta cu el in povestea lui" a spus Hathaway. Kate Hudson, alaturi de care McConaugey a jucat in mai multe filme, a spus despre el ca este un actor fenomenal. "Fiecare lucru sau proiect pe care il face, il abordeaza cu o intensitate palpabila. Este fenomenal si intr-adevar, un star de cinema".

 

 

Starul, premiat cu Oscar pentru cel mai bun actor in "Dallas Buyers Club", si-a amintit cum a renuntat la o cariera de avocat pentru a studia actoria si a deveni actor. "Am ajuns sa iubesc sa fac filme. Dintr-un punct incolo, pot sa spun ca iubesc mai mult sa fac filme decat sa joc in ele". Acesta a incheiat spunand ca "industria filmului este un business unde ideile devin reale. Noi facem un truc, ca un magician. Si atunci cand o facem foarte bine, va facem pe voi sa credeti".



 

 

Intre timp, noul lui film, Interstellar, considerat unul dintre cele mai ambitioase filme ale finalului de an, a starnit deja reactii puternice in randul fanilor. Astfel, cei care au reusit sa fie prezenti la vizionarile speciale dinaintea lansarii oficiale in cinematografe, si-au scris reactiile pe Twitter, iar ele sunt fenomenale. Regizorul Edgar Wright a scris si el pe Twitter: "Pot sa spun deja ca Interstellar e fenomenal?. Atli fani au scris ca "Interstellar este fantastica, un omagiu adus lui 2001: Odiseea spatiala". In Romania, Interstellar se va lansa in cinematografe incepand cu 7 noiembrie 2014.

 

 

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies