marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul care iti va da fiori: Matthew McConaughey este ultima speranta a omenirii in Interstellar

"Mankind's next step will be our greatest". De la acest tagline porneste Interstellar, noul film al lui Christopher Nolan, intens asteptat de fani. Trailerul final tocmai s-a lansat si arata exceptional, demonstrand ca este unul dintre cele mai ambitioase filme ale anului.

Trailerul care iti va da fiori: Matthew McConaughey este ultima speranta a omenirii in Interstellar

Matthew McConaughey si Anne Hathaway stralucesc in cel mai nou trailer lansat pentru Interstellar, super productia regizata de Christopher Nolan. Interstellar pare sa fie urmatorul mare film science-fiction, despre care sa se vorbeasca in urmatorii ani. Orice film marca Nolan reuseste de fiecare data sa atraga atentia si devina un clasic.

 

Noul trailer a ridicat cateva semne de intrebare in randul fanilor: ce este acel robot umblaret din spatele lui Matthew McConaughey, in explorarile sale? Noul trailer dezvaluie si cat de distrusa va fi planeta noastra, intr-o imagine in care Pamantul este vazut din spatiu si este acoperit de furtuni de nisip.

 


Nolan pregateste un film spectaculos, care ne va provoca inca o data. "Este un film construit intr-un mod clasic, dar are o structura narativa cu totul deosebita, care il ridica enorm. L-as compara cu blockbusterele cu care am copilarit eu, filme de familie in sensul de baza. Te tine in suspans, este incisiv si provocator." a declarat Nolan pentru revista Empire. Acesta a declarat ca va fi si mai ambitios decat celealte filme ale sale, inclusiv Inception. "Putem privi Interstellar ca o oglinda a lui Inception, o extindere a lumilor care acolo se inchideau".

 

 


 

In contextul in care existenta omenirii pe Terra este amenintata, un grup de exploratori depaseste limitele spatiului si cucereste imensele distante ale unei calatorii interstelare. In regia lui Christopher Nolan, Interstellar: Calatorind prin Univers ii aduce in rolurile principale pe: Matthew McConaughey, Anne Hathaway si Jessica Chastaine, urmand sa aiba premiera in cinematografele din Romania pe 7 noiembrie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies