marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Meg Ryan se intoarce pe micile ecrane, dupa o pauza de 30 de ani, intr-un serial de comedie. Afla povestea 

Actrita Meg Ryan se intoarce pe micile ecrane, dupa o pauza de 30 de ani, pentru a juca rolul unui editor newyorkez intr-un serial de comedie care va fi difuzat de postul de televiziune NBC, informeaza contactmusic.com.

Meg Ryan se intoarce pe micile ecrane, dupa o pauza de 30 de ani, intr-un serial de comedie. Afla povestea

Potrivit The Hollywood Reporter, noul proiect de televiziune va fi centrat pe viata lui Rose, o mama singura, fost editor de succes, care se decide sa se intoarca la vechiul sau loc de munca. Insa Rose trebuie sa lucreze acum pentru Brenda, o femeie compulsiva care pe vremuri i-a fost subalterna.

 

 

Meg Ryan, in varsta de 51 de ani, nu a mai jucat intr-o productie TV din 1982, cand a aparut intr-o comedie intitulata "One Of The Boys", alaturi de Mickey Rooney, Dana Carvey si Nathan Lane.

 

Noua productie NBC are un scenariu scris de regizorul Marc Lawrence, nominalizat la Emmy si cunoscut pentru filmul "Dragoste cu preaviz/ Two Weeks Notice".

 

Meg Ryan va fi si producatorul executiv al proiectului.

 

Meg Ryan, pe numele sau real Margaret Mary Emily Anne Hyra, nascuta pe 19 noiembrie 1961, este o actrita americana, devenita celebra gratie rolurilor din comediile romantice in care a fost distribuita in anii '90. Cinci din aceste filme - "Cand Harry o intalneste pe Sally", "Nopti albe in Seattle", "Un sarut de milioane", "Ingerul pazitor" si "Mesaj pentru tine" - au avut incasari totale de peste 870 de millioane de dolari pe plan mondial. Ryan a fost de trei ori nominalizata la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Cand Harry o intalneste pe Sally", "Nopti albe in Seattle" si "Mesaj pentru tine".

 

Actrita a fost casatorita in perioada 1991 - 2001 cu actorul american Dennis Quaid. In ultimii ani, Ryan a disparut din lumina reflectoarelor, preferand sa se ocupe de familie.

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies