marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mega lansare pentru Tranformers 3 in Rusia cu un concert Linkin Park in Piata Rosie din Moscova!

Cu ocazia lansarii la Moscova a filmului TRANSFORMERS 3, Linkin Park va sustine pe 23 iunie un concert special in aer liber in Piata Rosie din Moscova. In aceeasi seara, filmul lui Michael Bay va deschide Festivalul International de Film de la Moscova.

Mega lansare pentru Tranformers 3 in Rusia cu un concert Linkin Park in Piata Rosie din Moscova!

Linkin Park vor interpreta, printre altele, si single-ul “Iridescent”, care este piesa de final din  TRANSFORMERS 3, care va putea fi vazut in cinematografele din toata lumea incepind cu 29 iunie, inclusiv in Romania.


Colaborarea trupei cu franciza Transformers nu este noua; in primele doua filme din serie, Linkin Park a mai aparut cu piesa “What I’ve Done”, pentru primul Transformers, respectiv cu piesa “New Divide”, pentru Transformers: Razbunarea celor invinsi. Ambele piese au avut incasari de top si au ajuns numarul unu in topurile radiourilor de muzica rock moderna.


TRANSFORMERS 3 este al treilea film din franciza Transformers, dar primul filmat in 3D. Regia ii apartine lui Michael Bay, scenariul lui Ehren Kurger, iar producatori sint Don Murphy & Tom DeSanto, Lorenzo di Bonaventura si Ian Bryce. Steven Spielberg, Michael Bay, Brian Goldner si Mark Vahradian sint producatorii executivi ai filmului.


TRANSFORMERS 3 va avea premiera mondiala pe 29 iunie 2011


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies