marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rosie Huntington-Whiteley vrea sa devina URATA pentru un rol. Vezi cele mai tari aparitii ale ei pe covorul rosu

O fi frumoasa si fierbinte, dar habar nu are de actorie -  cam asta a fost eticheta pe care presa i-a pus-o modelului Rosie Huntington-Whiteley care a debutat pe marele ecran in acest weekend cu Transfomers 3.

Rosie Huntington-Whiteley vrea sa devina URATA pentru un rol. Vezi cele mai tari aparitii ale ei pe covorul rosu

Rosie a fost mai spectaculoasa pe covorul rosu cu tinutele sale provocatoare pe care le-a afisat din Moscova pana in  New York, decat in filmul lui Michael Bay. Actrita spune ca nu pune pret pe frumusete si ca s-ar lasa "uratita" pentru un rol.


"Am fost extrem de norocoasa ca am primit acest rol. M-am distrat de minune la filmari. Ii multumesc lui Mike ( n.r. regizorul Michael Bay)  ca m-a ales. Nu am mai cunoscut pe cineva care sa munceasca atat de mult. A lucrat la aceasta serie timp de 6 ani si singurul mod prin care i-as fi putut multumi ca a riscat cu mine este sa lucrez la fel de mult." a declarat fotomodelul/ actrita de  24 de ani.


Rosie a debutut pe marele ecran in acest weekend cu rolul lui Carly Spencer, iubita lui Shia LaBeouf din Transformers: Dark of the Moon.

"Am invatat multe la filmari si de multe ori m-a furat peisajul. Am alergat printre masini in flacari, la un moment dat 4 masini au explodat in spatele meu. A fost periculos si incitant." a mai declarat actrita care anunta ca si-ar dori sa poata juca intr-unul din filmele cu agentul 007.

Modelul britanic a declarat ca s-ar lasa "uratita" pentru un rol. "As accepta sa fac ceva care sa contrazica imaginea mea de acum. Sunt flatata ca am fost aleasa de FHM cea mai sexy femeie din lume, insa as vrea ca lumea sa mai vada si o alta fata a mea. Sa speram ca vor veni si alte roluri care sa-mi permita asta"


Vezi aici galerie foto cu aparitiile pe covorul rosu ale lui Rosie Huntington-Whiteley


Sursa foto: Splash/ Getty

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies