marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mega proiectul Angelinei Jolie, la un pas de prabusire: David Fincher, al doilea mare regizor care renunta la Cleopatra

Visul Angelinei Jolie de a deveni Cleopatra se naruie tot mai mult, dupa ce un alt nume mare, regizorul David Fincher  a abandonat proiectul, conform vulture.com

Mega proiectul Angelinei Jolie, la un pas de prabusire: David Fincher, al doilea mare regizor care renunta la Cleopatra

Se pare ca Ang Lee ar fi regizorul care se pregateste de o calatorie pe Nil, dupa ce David Fincher a parasit proiectul, motivul fiind necunoscut. Acesta este al doilea regizor care a renuntat la grandiosul proiect, dupa ce anul trecut James Cameron a zis si el pas.

 

Cei de la Hollywood Reporter scriu ca producatorii de la Sony si l-ar dori pe Ang Lee (Brockeback Mountain, Life of Pi) la carma filmarilor. Primele zvonuri despre acest proiect au aparut in iunie anul trecut, cand producatorul Scott Rudin a anuntat ca intentioneaza sa faca un film dupa cartea scrisa de Stacy Schiff, Cleopatra: A Life, cu Angelina Jolie in rolul faimoasei reginei egiptene.
 

La inceputul lui 2011, James Cameron era regizorul anuntat pentru a prelua proiectul, dar acesta a renuntat pentru a se concentra pe productia urmatoarelor doua filme Avatar.  In martie 2011, David Fincher confirma ca el va regiza noul film cu Cleopatra.

 

Angelina Jolie s-a declarat incantata de la inceput de noul ei rol: "Voi juca un rol diferit fata de cel interpretat de Elizabeth Taylor, insa eu nu as putea fi niciodata la fel de draguta asa cum era ea. Incercam sa descoperim adevarul despre ea (Cleopatra, n.r.), considerand-o un lider, fara sa o vedem ca pe un sex-simbol, deoarece nu a fost asa ceva. Nu a avut multi amanti, poate doar doi, iar acestia au fost singurii barbati cu care a avut copii", a declarat Angelina Jolie.

Actrita americana a marturisit ca intotdeauna a admirat-o pe Cleopatra si ca a fost uluita de lucrurile pe care le-a aflat despre celebra regina egipteana atunci cand a inceput sa pregateasca acest rol.

"A fost o neinteleasa, iar povestea vietii sale a fost scrisa in mod gresit. Intotdeauna am crezut ca viata ei a fost spectaculoasa. Insa apoi am citit documente istorice si am descoperit o alta fata a ei - era mama, lider si o intelectuala care vorbea fluent cinci limbi straine. Educatia pe care a primit-o s-a reflectat si in relatia ei cu Roma - toate aceste lucruri sunt mult mai interesante decat ceea ce s-a scris despre ea", a declarat actrita americana intr-un interviu acordat publicatiei New Straits Times.

 

Cea mai celebra interpretare a reginei egiptene ramane cea a lui Elizabeth Taylor dIn 1963 in  "Cleopatra", in care a mai jucat Richard Burton in rolul lui Marcus Antonius.

 

David Fincher are o relatie speciala cu studioul Sony. In 2010 era preferatul lor, dupa ce dadea lovitura cu The Social Network, intens apreciat de critici si cu 3 premii Oscar castigate. Filmul a strans incasari de 224 de milioane de dolari. Anul trecut, Sony a mizat pe remake-ul The Girl With The Dragon Tattoo al lui David Fincher, dar care n-a obtinut incasarile asteptate - 232 de milioane de dolari la nivel global, la un buget de 90 de milioane de dolari. Unele voci de la Hollywood sustineau ca Fincher a avut numeroase conflicte cu producatorii. Continuarea de la The Girl With The Dragon Tattoo nu va fi pe ecrane mai devreme de 2014.

 

Cei de la Sony nu au oferit nici o declaratie oficiala despre plecarea lui David Fincher din proiectul "Cleopatra", cu Angelina Jolie.

 

Ang Lee este tot mai popular in aceasta perioada, cu pelicula Life of Pi, cu sanse mari la Oscar.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies