marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Megan Ellison salveaza urmatorul film al lui Leonardo DiCaprio: tanara de 28 de ani va finanta The Revenant, regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu

Studioul Annapurna Pictures, condus de Megan Ellison, fiica CEO-ului Oracle, vrea sa co-finanteze urmatorul film al regizorului Alejandro Gonzalez Inarritu, "The Revenant". The Revenant va fi o poveste de supravietuire, plasata in 1800, iar din distributie vor face parte nume sonore ca Leonardo DiCaprio sau Tom Hardy.

Megan Ellison salveaza urmatorul film al lui Leonardo DiCaprio: tanara de 28 de ani va finanta The Revenant, regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu

 

Dupa ce unul dintre studiouri s-a retras si filmul a ramas fara un finantator puternic, cei de la New Regency au fost nevoiti sa caute sprijin in alta parte. Iar cea care va salva pana la urma filmul este Megan Ellison, una dintre cele mai puternice figuri din industria de productie, anunta cei de la Hollywood Reporter. Ellsion este cea care a sustinut si produs filme de Oscar ca Zero Dark Thirty, The Grandmaster, American Hustle, Killing Them Softly sau The Master.

 

 

 

Filmul va avea la baza romanul omonim scris de Michael Punke despre un colonist american din anii 1820, care incearca sa se razbune pe persoanele care l-au lasat sa moara in padure, dupa ce a fost atacat si ranit grav de un urs. Scenariul filmului a fost scris de Mark L. Smith si Alejandro Gonzalez Inarritu.

 

 

 

 

Acesta este primul film in care va juca Leonardo DiCaprio, dupa succesele repurtate in 2013 cu rolurile din doua lungmetraje care au impresionat publicul si criticii de specialitate: "Marele Gatsby/ The Great Gatsby" si "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto


Modifică setările cookies