marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Megan Fox a pozat pe coperta revistei Esquire la 4 luni dupa nastere: Statutul de sex-simbol te lasa fara putere

Starul din seria Transformers, Megan Fox, a reusit sa revina la forma fizica de invidiat la doar patru luni dupa ce a devenit mama lui Noah. Actrita nu a ezitat sa fie protagonista unui pictorial incendiar in revista americana Esquire.

Megan Fox a pozat pe coperta revistei Esquire la 4 luni dupa nastere: Statutul de sex-simbol te lasa fara putere

Actrita de 26 de ani pozeaza in lenjerie intima, lasand sa se vada forma sa fizica de invidiat, scrie Daily Mail. Actrita a fost prezenta si la Globurile de Aur, eveniment ce a avut loc pe 13 ianuarie, si a uimit cu silueta ei.

Aceasta le-a explicat fanilor de ce a renuntat la tatuajul cu Marilyn Monroe: "Am citit despre ea si mi-am dat seama prin ce chinuri a trecut. Nu vroiam sa am o energie negativa asupra mea in viitor. Nu era asa puternica cum ne imaginam. Era ca Lindsay Lohan, nu era o actrita pe care te puteai baza. Avea potential, dar nu l-a folosit. Nu ma intereseaza sa ii calc pe urme. In schimb, Ava Gardner avea forta, era puternica." a spus aceasta pentru Esquire.

Considerata una dintre cele mai sexy femei in viata, Megan Fox a dezvaluit recent ca a renuntat la produsele lactate pentru a scapa de surplusul de greutate acumulat dupa sarcina.

 

Megan si sotul ei, actorul Brian Austin Green (39 de ani), au devenit parinti pentru prima data 27 septembrie, cand s-a nascut Noah.

Actrita a declarat pentru Esquire ca nu mai doreste sa fie privita doar ca un sex-simbol.  "M-am simtit fara putere cu acest statut. Ma consideram slaba. Un astfel de statut iti afecteaza personalitatea, pentru ca oamenii nu ajung sa te cunoasca asa cum esti", a declarat actrita.
 


Megan Fox si Brian Austin Green s-au cunoscut in 2004, s-au logodit in 2006, s-au despartit la inceputul anului 2009, dar s-au casatorit in cele din urma in iunie 2010, in Hawaii.

Megan Fox a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in primele doua filme din seria "Transformers". Actrita a fost concediata din distributia celui de-al treilea film din aceasta franciza, cu cateva zile inainte de inceperea filmarilor, dupa ce il comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler si cu Napoleon si a spus ca "este un adevarat cosmar sa lucrezi cu el".

 
Sursa foto: Esquire


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies