marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Megan Fox se dezbraca in comedia "This is 40", regizata de Judd Appatow. Cum arata actrita in primul trailer al filmului

Comedia "This is 40", regizata de Judd Appatow, si-a lansat azi primul trailer, iar fanii actritei Megan Fox au avut parte de o surpriza. Aceasta apare doar in chiloti si sutien intr-o scena care ii va surprinde pe fani.

Megan Fox se dezbraca in comedia This is 40 , regizata de Judd Appatow. Cum arata actrita in primul trailer al filmului

 

GALERIE FOTO  30 de imagini cu Megan Fox

 

Dupa ce a fost data afara din trilogia Transformers datorita insultelor aduse la adresa regizorului, Michael Bay, Megan Fox nu a mai avut nici un rol mai serios, ci scurte aparitii  in filme ca The Dictator sau Friends with Kids. Actrita de 26 de ani a decis sa aloce mai mult timp familiei, mai ales ca este insarcinata cu primul ei copil.

 

 

 

In comedia This is 40, Megan Fox le arata fanilor inca o data cat de frumoasa este, intr-o scena senzationala. Fox apare doar in lenjerie intima alaturi de actrita Leslie Mann, care uimita de sanii ei o intreaba "Sunt reali?", in timp ce intinde mana sa ii pipaie.

 

This is 40 este o comedie centrata pe povestea lui Pete (Paul Rudd) si Debbie (Leslie Mann), un cuplu care simte ca relatie lor se slabeste, iar varsta de 40 de ani pare sa ii demoralizeze total. Cele doua personaje au mai aparut si in comedia Knocked Up din 2007, regizata de Judd Appatow iar filmul This is 40 este un spin-off. Regizorul a spus despre filmul sau ca se adreseaza tuturor celor care trec prin criza varstei mijlocii, care se vad imbatranind si isi vad copiii crescand. "Este povestea tuturor" a mai spus Appatow.

 

 

 

Din distributie fac parte Paul Rudd, Leslie Mann, Albert Brooks, Melissa McCarthy, Jason Segel, Megan Fox, John Lithgow. Filmul urmeaza sa fie lansat in SUA pe 21 decembrie, iar in Romania va putea fi vazut pe 13 martie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies