marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Megan Fox: actrita a nascut un baietel

Actrita Megan Fox, casatorita cu Brian Austin Green, a dat nastere, joi, unui baietel, acesta fiind al doilea copil pe care il are cu starul serialului de succes "Beverly Hills 90210".

Megan Fox: actrita a nascut un baietel

Megan Fox si sotul ei mai au un baietel, Noah, in varsta de doi ani, iar Brian Austin Green mai are un fiu, Kassius, in varsta de 11 ani, cu fosta lui colega din distributia serialului "Beverly Hills, 90210" Vanessa Marcil, informeaza contactmusic.com.


Primul copil al cuplului s-a nascut pe 27 septembrie 2012. Megan Fox si Brian Austin Green s-au cunoscut in 2004, s-au logodit in 2006, s-au despartit la inceputul anului 2009, dar s-au casatorit in cele din urma in iunie 2010, in Hawaii.


Megan Fox, in varsta de 27 de ani, a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in primele doua filme din seria "Transformers". Actrita a fost concediata din distributia celui de-al treilea film din aceasta franciza, cu cateva zile inainte de inceperea filmarilor, dupa ce il comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler si cu Napoleon, afirmand ca "este un adevarat cosmar sa lucrezi cu el". Desi este considerata una dintre cele mai frumoase femeie din lume, Fox a trecut prin niste schimbari radicale de cand a devenit celebra, transformandu-se mult. Actrita  a facut operatie estetica la nas, ceea ce i-a schimbat mult fizionomia.

 


Brian Austin Green, in varsta de 40 de ani, a preferat sa apara intr-o serie de productii independente si de televiziune dupa incheierea popularului serial "Beverly Hills, 90210", in anul 2000.

 

Megan Fox in 2004

Sursa foto: Getty

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies