marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Megan Fox, insarcinata cu primul ei copil

Actrita Megan Fox, sotia actorului american Brian Austin Green, este insarcinata cu primul copil al cuplului. Desi cei doi actori sunt casatoriti de doi ani, potrivit aceleiasi surse, sarcina actritei in varsta de 25 de ani reprezinta o surpriza.

Megan Fox, insarcinata cu primul ei copil

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI HOT POZE CU MEGAN FOX

"Tocmai au aflat aceasta veste si sunt teribil de incantati", a declarat o sursa pentru tabloidul Star, afirma o sursa citata de radaronline.com.


Este insa putin probabil ca Megan Fox sa faca publica aceasta informatie in zilele urmatoare. "Sarcina este incipienta, este inca prea devreme, iar ei i-au anuntat doar pe membrii familiilor si pe prietenii lor apropiati", a precizat aceeasi sursa.


Dupa ce s-au casatorit in 2010, Megan Fox a devenit mama adoptiva a lui Kassius, fiul in varsta de 10 ani pe care Brian Austin Green il are din prima lui casnicie, cu Vanessa Marcil.

"Megan s-a maturizat mult in ultimii doi ani. Inainte, se concentra doar asupra carierei sale, dar acum viata de familie a trecut pe primul plan", a spus aceeasi sursa.


S-a apucat de actorie ca sa scape de facultate. 10 lucruri pe care nu le stiai despre Megan Fox



Megan Fox si Brian Austin Green, in varsta de 38 de ani, s-au cunoscut in 2004, s-au logodit in 2006, s-au despartit la inceputul anului 2009, dar s-au casatorit in cele din urma in iunie 2010, in Hawaii.


Megan Fox a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in primele doua filme din seria "Transformers". Actrita a fost concediata din distributia celui de-al treilea film din aceasta franciza, cu cateva zile inainte de inceperea filmarilor, dupa ce il comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler si cu Napoleon si a spus ca "este un adevarat cosmar sa lucrezi cu el".


Brian Austin Green a preferat sa apara intr-o serie de productii independente si de televiziune dupa incheierea popularului serial "Beverly Hills, 90210", in anul 2000.


Sursa: Mediafax

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies