marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Megan Fox si Brian Austin Green se despart, dupa 11 ani. Obsesia actritei pentru cariera ar fi produs ruptura

Megan Fox si Brian Austin Green se separa, dupa 11 ani de relatie. Vestea vine ca un soc, mai ales ca actrita a declarat de fiecare data ca el este iubirea vietii ei.

Megan Fox si Brian Austin Green se despart, dupa 11 ani. Obsesia actritei pentru cariera ar fi produs ruptura

Conform publicatiei US Weekly, obsesia actritei de a gasi noi roluri la Hollywood a fost motivul rupturii dintre cei doi. Megan Fox si Brian Austin Greena s-au cunoscut in 2004, pe platourile de filmare de la serialul "Hope&Faith" si s-au casatorit in 2010.

Actrita de 29 ani si actorul de 42 de ani formau unul dintre cele mai placute si frumoase cupluri de la Hollywood. Impreuna, au doi copii: Noah, de 2 ani si Bodhi, de 1 an si 6 luni.

 


"Megan s-a separat de Brian. Au luat aceasta decizie acum sase luni, dar nu au vrut sa fie public. Lucrurile stau prost intre ei de ceva timp. S-au certat din cauza carierei ei. Megan munceste foarte mult si cauta in continuare cat mai multe roluri" a spus o sursa pentru Daily Mail.


In ultimii ani, Megan Fox a aparut in franciza Transformers, iar in 2012 a primit rolul feminin principal intr-o noua franciza, "Teenage Mutant Ninja Turtles", la care filmat la inceputul acestui an. Intre timp a filmat pentru pelicula "Zeroville", cu James Franco si Will Ferrell. De cand a a aparut pe ecrane, Megan Fox a fost imediat comparata cu Angelina Jolie si declarata de diverse publicatii drept cea mai sexy femeie din lume.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies