marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Megan Fox si Lindsay Lohan se bat pentru rolul lui Elizabeth Taylor. Cine o poate juca cel mai bine pe legendara actrita?

Ironic sau nu doua actrite nu tocmai celebre pentru talentul lor, sunt in cursa pentru a o interpreta pe una dintre cele mai impresionante actrite din istorie.

Megan Fox si Lindsay Lohan se bat pentru rolul lui Elizabeth Taylor. Cine o poate juca cel mai bine pe legendara actrita?

Megan Fox si Lindsay Lohan negociaza cu reprezentantii postului de televiziune Lifetime pentru a interpreta rolul actritei Elizabeth Taylor in lungmetrajul TV "Elizabeth & Richard: A Love Story".

Filmul va prezenta povestea de dragoste dintre actorii Elizabeth Taylor si Richard Burton, care au fost casatoriti de doua ori: intre 1964 si 1974 si, din nou, intre 1975 si 1976.

Potrivit presei de la Hollywood, care nu de putine ori o ironizeaza pe tanara actrita din cauza exceselor si a scandalurilor din viata ei personala, Lindsay Lohan pare ca doreste sa se "specializeze" in ultima vreme in rolurile unor legende ale marelui ecran. Starleta americana a pozat recent intr-un pictorial pentru numarul din ianuarie/ februarie al revistei Playboy, a carui tema centrala a fost Marilyn Monroe.

Lindsay Lohan a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood, cariera ei atingand un moment de varf in 2003 - 2004, cand a jucat in filmele "Vinerea traznita/ Freaky Friday" si "Fete rele/ Mean Girls".

Presa de specialitate a notat in ultimele zile ca Megan Fox ( 25 de ani) s-a intalnit deja cu producatorii care ar fi mai inclinati sa o aleaga pe ea pentru asemanarea cu Elizabeth Taylor.

 

Sursa: Hollywood Reporter



Modifică setările cookies