marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mel Gibson a sperat sa-l omoare politistii. N-a avut curaj sa se sinucida

Un prieten al lui Mel Gibson a declarat recent ca incidentul cu politia din 2006 a fost provocat intentionat de actor, in speranta ca unul dintre agenti il va impusca.

Mel Gibson a sperat sa-l omoare politistii. N-a avut curaj sa se sinucida

In 2006, cand o patrula de politie l-a oprit pe Mel Gibson pentru ca urcase beat la volan, actorul a inceput sa-i injure pe politisti, spunandu-le ca sunt niste evrei nenorociti. Incidentul a facut mare valva la Hollywood, starul fiind acuzat atunci de rasism.

Acum insa, un prieten al lui Gibson sustine ca iesirea actorului nu a fost o dovada de rasism, ci o incercare de sinucidere, pentru ca se simtea distrus din cauza ca sotia sa Robyn l-a parasit dupa un mariaj de 26 de ani. Mai exact, actorul ar fi incercat sa-i provoace pe politisti sa scoata armele si sa traga.

„Le-a vorbit urat politistilor pentru ca isi dorea sa fie omorat. Simtea ca toata viata lui este un esec total", a declarat amicul actorului pentru revista Vanity Fair.

„Trucul” actorului este des intalnit in randul americanilor care provoaca intentionat politia.

Gibson si-a cerut de nenumarate ori scuze, in interviuri televizate, pentru comportamentul sau violent, dar si pentru vorbele adresate politistilor.

Reactia necontrolata din 2006 l-a costat pe actor trei ani de inchisoare cu suspendare si participarea la un program de realibitare.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies