marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mel Gibson vrea sa renunte la actorie! Motivul pentru care nu-i pasa daca mai joaca in filme!

Mel Gibson rupe tacerea dupa luni in care a refuzat sa vorbeasca in urma ultimului scandal in care a fost implicat - cel al telefoanelor de amenintare dintre el si fosta iubita, Oksana Grigorieva, cu care se afla in razboi pentru custodia fetitei lor. Gibson a lasat de inteles ca ar putea renunta la actorie.

Mel Gibson vrea sa renunte la actorie! Motivul pentru care nu-i pasa daca mai joaca in filme!

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

"Nu am tratat urat pe nimeni si nu am facut discriminari pe baza de sex, religie, rasa sau orientari sexuale. Punct. Nu acuz, insa pe nimeni din cei care au crezut mizeriile din inregistrarile editate care au fost facute publice" a declarat Gibson intr-un interviu pentru Deadline.
 

Actorul de 55 de ani a anuntat ca este posibil sa renunte la actorie.Intrebat daca va mai fi capabil sa joace in filme din cauza publicului care si-a format o imagine negativa despre el, Gibson a raspuns sec:
 

"Nu-mi pasa daca nu mai joc in filme.As putea foarte usor sa RENUNT la actorie. Nu este o problema. Acum insa sunt implicat intr-un nou film pe care vreau sa-l fac pentru ca imi place si cred ca va fi amuzant.

Voi lucra cu Randy Wallace din nou ( n.r. scenaristul de la Braveheart).Nu sunt actorul principal in film, dar va fi ceva minunat" a declarat Gibson.

Pe 22 mai Gibson va lansa in SUA - filmul The Beaver in regia lui Judie Foster.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies