marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mel Gibson revine pe marile ecrane: actorul va juca rolul negativ in The Expendables 3

Un nou nume important de la Hollywood se pare ca se va alatura distributiei de exceptie pentru cel de-al treilea film din seria The Expendables, care va fi lansat in 2014.

Mel Gibson revine pe marile ecrane: actorul va juca rolul negativ in The Expendables 3

 

Conform celor de la The Guardian, alaturi de Jason Statham, Sylvester Stallone, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger si Wesley Snipes va juca si Mel Gibson.

 

Actorul va interpreta rolul unui personaj negativ in productia regizata de Sylvester Stallone, urmand sa se alature pe lista noilor veniti in echipa din care mai fac parte Nicolas Cage, Jackie Chan si Milla Jovovich.

 

Acesta este primul proiect important pentru Mel Gibson dupa o pauza de aproape sapte ani de cand a intrat in dizgratia celor de la Hollywood din cauza scandalurilor in care a fost implicat, cel mai cunoscut fiind acela in care, atunci cand a fost arestat pentru consum de alcool la volan, a facut mai multe comentarii antisemite ofiterului de politie. Anul trecut, credibilitatea sa a fost zdruncinata si de acuzatiile potrivit carora Gibson a sabotat realizarea unui film despre revolta evreilor din secolul doi I.Hr.  Gibson a mai jucat in thriilerul de Get The Gringo in 2012 si drama The Beaver, insa filmele sale nu au mai avut acelasi succes.

 

 

 

 

Inainte de aceste evenimente, Mel Gibson a incercat sa revina in atentia publicului cu un cameo in filmul The Hangover 2, insa s-a renuntat la aceasta idee din cauza reclamatiilor depuse de actori si echipa de productie. In plus, Gibson ar fi trebuit sa regizeze un film despre vikingi, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, insa proiectul a fost abandonat.

 

Deocamdata nici actorul, si nici Stallone nu au confirmat informatia, insa lucururile par a fi destul de sigure, mai ales ca speculatii pe acest subiect au aparut inca de la inceputul anului. Daca acest lucru se va intampla, Mel Gibson va calca pe urmele lui Jean-Claude Van Damme care s-a luptat cu gasca de musculosi a lui Stallone.

 

In acest moment, scenariul pentru a treia parte a seriei cu cei mai tari eroi de actiune se afla in lucru, filmul urmand sa fie lansat abia in 2014


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies