marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul film al lui Wesley Snipes dupa ce a iesit din inchisoare: actorul se alatura eroilor de sacrificiu in The Expendables 3

Wesley Snipes nu a stat mult fara ceva de munca dupa ce a iesit din inchisoare, unde a petrecut 2 ani in spatele gratiilor. Sylvester Stallone a anuntat oficial ca Wesley Snipes va juca in The Expendables 3.

Primul film al lui Wesley Snipes dupa ce a iesit din inchisoare: actorul se alatura eroilor de sacrificiu in The Expendables 3

Fanii actorului din Blade au motive de bucurie, dupa ce Wesley Snipes a fost distribuit intr-un nou rol, in The Expendables 3. Astfel, starul se alatura numelor grele din industrie si celor mai tari eroi de actiune.


"Wesley Snipes s-a alaturat echipei in aceasta seara si asta ma face al naibii de fericit. " a spus Sylvester Stallone pentru HitFix.

Producatorii seriei The Expendables au vehiculat numele lui Snipes inca de cand acesta era in inchisoare. Ramane de vazut daca vor reusi sa aduce si celelalte doua staruri despre care au vorbit constant, Nicolas Cage si Harrison Ford. Zvonuri au aparut si despre implicarea lui Mel Gibson in film, insa fanii nu sunt foarte incantati din cauza comportamentului ciudat al starului. "Mel este un regizor magnific. Pune pasiune in orice face. Am fi norocosi sa il avem alaturi de noi." l-a aparat Stallone.

In acest moment, scenariul pentru a treia parte a seriei cu cei mai tari eroi de actiune se afla in lucru, filmul urmand sa fie lansat abia in 2014. Din distributie fac parte Jason Statham, Sylvester Stallone, Jackie Chan, Jet Li, Dolph Lundgren, Wesley Snipes.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies