marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mel Gibson risca 4 ani de inchisoare pentru ca a batut-o pe Oksana

Temperamentul agresiv l-ar putea costa scump pe Mel Gibson. Actorul risca sa petreaca patru ani la inchisoare sub acuzatia de violenta domestica impotriva fostei partenere, Oksana Grigorieva.

Mel Gibson risca 4 ani de inchisoare pentru ca a batut-o pe Oksana

articole relationate

Exista posibilitatea ca procurorii sa ceara judecarea actorului in varsta de 55 de ani sub acuzatia de violenta impotriva partenerei de viata, femeia cu care starul are o fetita, Lucia.

In urma cu cateva luni, Oksana Grigorieva a declarat ca Mel Gibson a snopit-o in bataia, spargandu-i chiar si un dinte. Totul s-a intamplat in casa din Malibu, California, a cuplului.

Cantareata, in varsta de 40 de ani, a marturisit atunci ca actorul ar fi inceput sa o loveasca fara a mai tine cont ca aceasta o tinea in brate, la acel moment, pe micuta Lucia.

Daca actorul va fi gasit vinovat de violenta domestica si tentativa de omor, el risca sa petreaca patru ani in inchisoare.

Citeste mai multe aici!


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies