marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sylvester Stallone regreta scandalul cu Bruce Willis pe platourile de la The Expendables 3: Nu trebuia sa-l jignesc

In luna august, Sylvester Stallone si Bruce Willis au fost in centrul unui scandal, dupa ce actorul din Rocky a anuntat ca Willis nu mai face parte din distributia filmului The Expendables 3. Cei doi s-au certat din cauza banilor si Stallone l-a numit "lenes" pe colegul sau.

Sylvester Stallone regreta scandalul cu Bruce Willis pe platourile de la The Expendables 3: Nu trebuia sa-l jignesc

La cateva luni de la acel incident, Stallone a declarat ca ii pare rau pentru comentariile rautacioase pe care le-a facut pe Twitter si sustine ca ar fi trebuit sa fie mai ponderat.


Intr-un interviu acordat publicatiei Empire, Stallone a declarat: "Decizia mea a fost strict din punct de vedere financiar. Bruce imi este prieten de-o viata. Inca il consider prietenul meu, cel putin din partea mea asa este. Ceea ce am spus am facut-o din frustrare. Poate ca nu trebuia sa fiu atat de dur si sa fac public totul", scriu cei de la Worstpreviews.com

 

Cu cateva luni in urma, Sylvester Stallone a publicat un mesaj pe contul sau de Twitter:  "Willis Out...Harrison Ford In. Vesti foarte bune. Am asteptat ani de zile sa se intample asta", apoi starul din Rambo a publicat un alt mesaj pe Twitter, la cateva minute: "Lacom si lenes..o formula sigura pentru a-ti ingropa cariera".
 

O sursa apropiata a declarat pentru Hollywood Reporter ca actorul a renuntat la filmari din cauza  neintelegerilor financiare. “El a spus ca a renuntat pentru ca nu i s-a dat suma ceruta.” a afirmat sursa. “Voia sa primeasca un million de dolari pe zi. Stallone si ceilalti implicati in productia acestui film au refuzat.” Stallone a gasit imediat un inlocuitor al lui Bruce Willis, si anume pe Harrison Ford, care a fost dispus sa joace in filmul "The Expendables 3".


“Cred ca Willis a fost surprins de faptul ca a fost inlocuit in 72  de ore de catre Harrison Ford - un actor mai bun, o persoana mai draguta si mult mai interesat de ceea ce se va intampla in film” a spus aceeasi sursa.  Reprezentantii lui Willis au refuzat sa comenteze.
 

The Expendables 3, cu un buget de 90 milioane de $ este programat sa fie lansat in 2014, pe 15 august, de catre Millenium Films.  In filmul regizat de Patrick Hughes vor juca Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Mickey Rourke si  Wesley Snipes. Alaturi de veteranii eroi sunt asteptate nume noi ca Jackie Chan, Wesley Snipes, Milla Jovovich si chiar Mel Gibson. Au existat zvonuri care il anuntau si pe Steven Seagal.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies