marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Men in Black 3, incasari de 75 de milioane de $ in acest weekend. Filmul asteptat de un deceniu aduce cei mai ciudati extraterestri creati pana acum

Men in Black III ataca box office-ul mondial in acest weekend. Vineri super productia de 200 de milioane de $ a strans aproape 20 de milioane de $ incasari in SUA iar specialistii anunta la finalul weekendului (unul special pentru ca americanii sarbatoresc Memorial Day) incasari de aproape 75 de milioane de $

Men in Black 3, incasari de 75 de milioane de $ in acest weekend. Filmul asteptat de un deceniu aduce cei mai ciudati extraterestri creati pana acum

Desi cifrele nu sunt spectaculos de mari pentru pretentiile celor de la Sony Pictures, filmul cu Will Smith (43 de ani), Tommy Lee Jones( 65 de ani) si Josh Brolin va detrona cu siguranta dupa aproape o luna liderul The Avengers. Filmul SF The Avengers/Razbunatorii a devenit saptamana trecuta  productia cinematografica cu cel mai mare succes de casa din istoria studiourilor Disney cu incasari de 1.180.370.000 de dolari.

Incasarile estimate la nivel american in aceasta saptamana pentru Men in Black III (75-80 de milioane de dolari) sunt sub anticiparile celor de la Sony.

Fara a fi o mare revelatie, filmul a primit recenzii decente iar barbatii in negru sunt revitalizati dupa 15 ani de la lansarea francizei de 3D. Noul film ii reuneste pe Will Smith si Tommy Lee Jones in rolurile agentilor J si K, desi nu pentru foarte mult timp. Agentul K dispare, fortandu-l pe Agentul J sa calatoreasca inapoi in timp pentru a afla ce s-a intamplat cu el. In anii '60 il asteapta o versiune mai tanara a lui K, interpretat de Josh Brolin, care il imita hilar si al naibii de bine pe Tommy Lee Jones.

Pelicula a impresionat prin efectele speciale si gama impresionanta de extratetestri extrem de ingenios creati de specialistul in efecte speciale si make-up artist-ul Rick Baker( cunoscut pentru Planet of the Apes, Hellboy, Ed Wood). Un nume celebru in industria cinematografica, cu sapte premii Oscar la activ, acesta a creat o serie de extraterestri „retro”.

 

Omuleti verzi cu capete gigant, monstri parosi cu clesti si semisfere in loc de cap sau creaturi supradimensionate ale lumii acvatice, sunt extrase parca dintr-un film vechi de categorie B. Prim planul este furat insa de Boris Animalul - cea mai periculoasa rasa de extraterestri: personajul este interpretat de actorul Jemaine Clement.

Jemaine Clement alaturi de Nicole Scherzinger

Regizat de Barry Sonnenfeld filmul ii mai are in distributie pe Nicole Scherzinger, Michael Stuhlbarg si Emma Thompson, iar producatorii executivi sunt Steven Spielberg si G. Mac Brown.


A treia parte a filmului care are un buget de 200 de milioane de $. In 1997, Men in Black facea incasari mondiale de peste 580 de milioane de dolari. Barry Sonnenfeld - cel care a regizat si primele 2 parti.



Will Smith a creat unul dintre cele mai populare personaje din ultimii ani si revine in pielea agentului J. "Sa continui un personaj dintr-o serie de succes prezinta anumite dificultati,am cautat conceptul perfect pentru al treilea film, cred ca de asta am si asteptat atat de mult pana l-am lansat, au trecut  10 ani de la a doua parte" a spus Will Smith.  In Men in Black 3, pe langa cei doi actori celebri pentru rolurile sale din partile trecute, Will Smith si Tommy Lee Jones, un nou personaj intra in scena, interpretat de Josh Brolin.

 

"Seria Men in Black s-a bazat mult pe chimia dintre mine si Tommy Lee Jones, asa ca recunosc ca ne-a fost frica ca publicul sa nu reactioneze ciudat, dar sincer, Josh Brolin este un actor talentat si extraordinar, n-am simtit nici o diferenta". a mai spus Smith. "Acestea este primul meu film 3D, ma gandeam ca urechile mele vor depasi ecranul, asta era teama mea ca va creste exponential imaginea" a glumit Smith despre primul sau proiect 3D.

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies