marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tommy Lee Jones dupa 15 ani inca e in stare sa duca in spate o franciza de un miliard de $. Actorul impresioneaza la 65 de ani in Men in Black 3

2012 este anul "marilor reveniri" in cinematografe: Batman, Spider-Man, super eroii din The Avengers, Jason Bourne, dar si Barbatii in Negru. La 15 ani de cand a fost lansat primul film din serie in 1997, Tommy Lee Jones si Will Smith refac simpaticul cuplu de agenti in Men in Black III  care are premiera in Romania la finalul lunii mai.

Tommy Lee Jones dupa 15 ani inca e in stare sa duca in spate o franciza de un miliard de $. Actorul impresioneaza la 65 de ani in Men in Black 3

Cu 15 ani mai batran, Tommy Lee Jones a aratat ca un bunic pentru Will Smith la un eveniment de promovare al filmului in Beverly Hills acum 2 zile.


Chiar daca a fost extrem de activ la cei 65 de ani ai sai in ultima perioada lansand filme precum Captain America: The First Avenger( 2011), The Company Men( 2010), actorul nascut in Texas pe 15 septembrie, 1946, nu mai este la fel de in forma  ca in urma cu mai bine de un deceniu. 

 

Premiat cu Oscar in 1993 ("Evadatul"), Tommy Lee Jones este celebru atat pentru roluri pozitive - "Legea e lege", "Barbati in negru", " No Country for Old Men" ( 2007), cat si pentru personaje negative - "Nascuti asasini", "Teroare in Boston", "Batman Forever". El a regizat lungmetrajele "Cele trei inmormantari ale lui Melquiades Estrada" (2006), care i-a adus si premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de la Cannes, si "The Good Old Boys" (1995).


 

Tommy Lee Jones la 65 de ani

 

Nu a luat niciodata lectii de actorie, insa in cariera sa de peste 35 de ani a realizat peste 60 de filme si a devenit un actor extrem de iubit desi este cunoscut pentru personalitatea sa "morocanoasa".


Men in Black III   aduce pe marele ecran o noua transa de extraterestrii ciudati care sunt porniti sa distruga toti oamenii de pe Pamant, actiune ce il forteaza pe Agentul J (Will Smith) si pe Agentul K (Tommy Lee Jones) sa formeze inca o data o echipa de succes pentru a salva planeta.


Actorul Josh Brolin joaca in film o versiune mai tanara a lui Tommy Lee Jones. Cei doi au mai colaborat cu ocazia filmarilor pentru "Nu exista tara pentru batrani" de fratii Joel si Ethan Coen, insa Josh Brolin a sustinut ca a fost intimidat  sa interpreteze o versiune mai tanara a personajului jucat de Jones. Josh Brolin a povestit ca s-a izolat intr-un hotel din Mexic pentru a exersa modul in care trebuie sa-l imite pe Jones si ca a fost la un pas sa renunte la rol pentru ca nu era multumit de prestatia sa. Din distributie mai fac parte Nicole Scherzinger,  Alice Eve si Emma Thompson.

 

Tommy Lee Jones in 1997

A treia parte a filmului care are un buget de 200 de milioane de $ se lanseaza la 15 ani de la debutul francizei. In 1997, Men in Black facea incasari mondiale de peste 580 de milioane de dolari. Barry Sonnenfeld - cel care a regizat si primele 2 parti - a fost la carma filmarilor, in timp ce Steven Spielberg s-a intors ca producator executiv.


Primele doua filme din serie au avut incasari totale de 1,03 miliarde de dolari pe plan mondial, potrivit boxofficemojo.com.  Men in Black III se va lansa pe 25 mai 2012 si este unul dintre cele mai asteptate filme ale primaverii.
 

Tommy Lee Jones alaturi de Will Smith la promovarea Men in Black 3


Regizorul Barry Sonnenfeld a marturisit  in urma cu cateva luni ca Men in Black 3 va fi "fie genial, fie incredibil de prost"."Daca acest film se va descurca bine ceea ce cred ca va face atunci e genial, daca va fi un esec total insa, atunci a fost o idee foarte proasta sa-l facem" a povestit acesta.


Unul dintre marile nume de la Hollywood, Tommy Lee Jones are o cariera de invidiat si se afla la a treia casnicie. Intre anii 1971 si 1978, el a fost insurat cu Kate Lardner. In perioada 1981-1996, Tommy Lee Jones a avut o familie alaturi de Kimberlea Cloughley, cu care are doi copii: Austin Leonard si Victoria Kafka. Din anul 2001, starul este casatorit cu Dawn Laurel.


Recent actorul a anuntat ca va fi regizorul, scenaristul, producatorul si protagonistul unei drame istorice intitulata The Homesman.




 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies