marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Meryl Streep ar putea sa o interpreteze pe Susan Boyle intr-un film biografic

Actrita Meryl Streep ar putea sa joace rolul lui Susan Boyle, cantareata de origine scotiana lansata in emisiunea de televiziune "Britain's Got Talent" in 2009, intr-un film biografic.

Meryl Streep ar putea sa o interpreteze pe Susan Boyle intr-un film biografic

"Nu mi-ar placea sa joc chiar eu in film, mi-ar placea sa ma interpreteze altcineva. Probabil Meryl Streep - din cate am inteles, a fost contactata", a declarat Susan Boyle intr-un interviu pentru ziarul britanic Metro, informeaza contactmusic.com.

 


Meryl Streep se pare ca nu a fost singura actrita abordata pentru rol - atat Catherine Zeta-Jones, cat si Glenn Close primind oferte sa joace rolul cantaretei scotiene.

 

Filmul biografic va fi produs de magnatul media Simon Cowell, din emisiunea "Britain's Got Talent", si de producatorii executivi ai studioului Fox Searchlight.

 

 


Dupa ce Susan Boyle a castigat in mod surprinzator editia "Britain's Got Talent" din 2009, cantareata, in varsta de 52 de ani, a vandut peste 19 milioane de albume in toata lumea, a fost nominalizata de doua ori la premiile Grammy si a fost protagonista unui musical inspirat din viata ei.

 


Meryl Streep, nascuta in 1949, a castigat in 2012 premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, in filmul "Doamna de Fier/ The Iron Lady". Acesta a fost cel de-al treilea Oscar castigat de Meryl Streep, dupa cele care i-au recompensat prestatiile din "Kramer contra Kramer" si "Alegerea Sophiei". Streep are, in total, 17 nominalizari la Oscar. Cu filme precum "Vanatorul de cerbi", "Podurile din Madison County" si "Julie si Julia", Meryl Steep este o adevarata legenda a cinematografiei mondiale.


Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies